![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім. Якщо б я почав Windows у безпечному режимі він каже, моє рішення виходить за межі діапазону (1280x1024 або щось на моїй 1024x756) Однак на нормальному режимі це штраф. Я шукав, як це виправити, але всі результати були на протилежною проблемою з діапазону від нормальних. Мені потрібно використовувати безпечний режим для Інша проблема моя. Хто-небудь може розповісти, як я можу змінити безпечний режим дозволу, будь ласка? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AFAIK це неможливо.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я вважаю, що ви пробували ... Почати з VGA режимі?
| |||
| |||
| Так я і зробив. Я почав з VGA, і воно працює, але це не безпечний режим не так? |
|
| |||
| |||
| Резолюція не може бути змінена в безпечному режимі, всі за замовчуванням. Якщо ви не можете бачити все це відбувається тому, що монітор не підтримує безпечне Res режимі, в основному, якщо у вас є інший монітор використовувати. |
|
| |||
| |||
| Так, він буде використовуватися за замовчуванням. Один раз я Поставити мій резолюції з діапазону і місцевих комп'ютерних магазинів фіксовані, але здається, вона змінила моє безпечному режимі теж. Ну що ж, спасибі за допомогу в будь-якому випадку. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Безпечний режим | rebelrider | Операційні системи Windows | 3 | 23 жовтня 2008 17:26 |
| Тільки в безпечному режимі | pevers | General Software чат | 6 | 13 серпня 2008 06:50 |
| Як завантажитися в безпечному режимі? | Патрік F | Операційні системи Windows | 1 | 3 липня 2008 07:16 |
| У безпечному режимі? | deebee | Операційні системи Windows | 4 | 11 березня 2008 08:53 |
| Що таке безпечний режим? | shroomo | Операційні системи Windows | 7 | 7 травня 2007 10:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |