manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Samba dijeliti probleme sa sustavom Windows Server 2008 i SLES 10

Reply

Thread Tools
Old 1. lipnja 2009, 23:12
Novi član grupe

Imam sambe dijele se prikazuju na mom SLES 10 poslužitelj taj poslužitelj nalazi se u privitku, koji prometuje našim domene sustava Windows Server 2003 kao PDC. Pristup ovoj dionici radi savršeno za sve uređaje, servere, računala, itd. .. osim za jednog. Mi pokrenuti terminal servera za naše korisnike i naše najnovije upravlja pomoću sustava Windows Server 2008. Iako je na ovom poslužitelju korisnici su u mogućnosti pristupiti sambe udio, to neće učiniti ako hostname se koristi za referencu.

Za dodavanje na složenost ovog pitanja ovo samo vrijedi i za domene korisnici. Ako sam se koristiti lokalno ili lokalno admin račun ovaj udio se može pristupiti putem hostname ili IP adresa. Ne mogu dati više informacija o tom pitanju, ako je potrebno, ali ako netko ima neke ideje i moguće rezolucije sam sve uši.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.