мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Самба дијелити проблеме са системом Уиндоус Сервер 2008 и СЛЕС 10

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. јуни 2009, 23:12
Нови члан групе

Имам Самба деле се приказују на мом СЛЕС 10 служење тај сервер налази се у прилогу, који прометују нашим домена система Уиндоус Сервер 2003 као ПДЦ. Приступ овој дионици ради савршено за све уређаје, сервере, рачунара, итд .. осим за једног. Ми покренути терминал сервера за наше кориснике и наше најновије управља помоћу система Уиндоус Сервер 2008. Иако је на овом серверу корисници су у могућности да приступи Самба удео, то неће учинити ако хостнаме се користи за референцу.

За додавање на сложеност овог питања ово само важи и за домена корисници. Ако сам се користити локално или локално администрацијски рачун овај удео се може приступити путем хостнаме или ИП адреса. Не могу дати више информација о том питању, ако је потребно, али ако неко има неке идеје и могуће резолуције сам све уши.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц