![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj mám 1680x1050 res 20inch celé obrazovce monitoru problém mám, když jsem si toto usnesení v zobrazení nastavení krabice PC fotografie obrazy se dobře, ale na obrazovce-text a ikony staly drobné? Většina pravé straně obrazovky je prázdná, tak jsem byl nastavení počítače pro 1024x768 res jediný problém je, že se všechny snímky jsou mírně protáhne na celé? která je tak anonying? může něco udělat pro vyřešení tohoto problému? Díky mnoha Colin |
|
| |||
| |||
| jste se pokusil vybrat "Extra velká písma" ve vlastnostech zobrazení okna Pokud je to jenom vista jít do Ovládací panely -> Přizpůsobení -> levé hledat Upravte Fone Velikost (DPI) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nápověda! Problém s rozlišením obrazovky. | spooky123 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 28. května 2009 14:37 |
| Rozlišení obrazovky v Sims 2 | 4D (Fordy (Ford) Ollie | PC a herní konzole | 14 | 16. května 2009 15:08 |
| Rozlišení obrazovky není v pořádku | ashaiba | Graphics Cards & Monitory | 10 | 28. leden 2009 11:31 |
| Víno a rozlišení obrazovky | ashaiba | Linux & Alternativní OS | 3 | 7. března 2008 10:58 |
| Rozlišení obrazovky mimo rozsah | mooro | Graphics Cards & Monitory | 1 | 26. června 2007 13:31 |
| Thread Nástroje | |
| |