![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας έχω μια 1680x1050 res 20inch ευρεία οθόνη παρακολουθεί το πρόβλημα που έχω όταν θ που το παρόν ψήφισμα στην οθόνη τη θέση του υπολογιστή τη φωτογραφία εικόνες είναι ωραία, αλλά το κείμενο που εμφανίζονται στην οθόνη και τα εικονίδια γίνονται μικρό; τα περισσότερα από τα δεξιά πλευρά της οθόνης είναι κενή, οπότε έχω τον καθορισμό των pc να 1024x768 res το μόνο πρόβλημα είναι ότι με όλες τις φωτογραφίες είναι ελαφρώς τεντωμένο σε ευρεία; που είναι τόσο anonying; μπορεί κάτι να γίνει για να επιλυθεί αυτό το πρόβλημα; πολλές ευχαριστίες Colin |
|
| |||
| |||
| έχετε δοκιμάσει την επιλογή "Extra Large Fonts" στην οθόνη ιδιότητες παράθυρο Αν είναι σε vista πήγαινε πίνακα ελέγχου -> εξατομίκευση -> αριστερό τμήμα αναζητήσουν Ρυθμίστε Fone Μέγεθος (DPI) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια! Πρόβλημα με ανάλυση οθόνης. | spooky123 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 28 Μαΐου 2009 14:37 |
| Η ανάλυση οθόνης στο Sims 2 | 4D (Fordy (Ford) Ollie | PC & Console Gaming | 14 | 16η Μαΐου 2009 15:08 |
| Η ανάλυση οθόνης δεν είναι σωστό | ashaiba | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 10 | 28 Ιαν 2009 11:31 |
| Οίνος και ανάλυση οθόνης | ashaiba | Linux & Εναλλακτικές OS | 3 | 7η Μαρ 2008 10:58 |
| Οθόνης εκτός ορίων | mooro | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 26 Ιουν 2007 13:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |