![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi Imam 1680x1050 res 20inch monitor širokog zaslona problema imam kada sam ovo postaviti razlučivost na zaslonu postavljanje kutija za pc fotografiju slike su u redu, ali na ekranu tekst i ikone postaju maleni? veći dio desne strane ekrana je prazan, tako da sam bio na podešavanju pc res 1024x768 jedini problem s tim je sve slike su malo nategnut na širok? koja je tako anonying? išta može biti učinjeno na rješavanju ovog problema? mnogo hvala Colin |
|
| |||
| |||
| da li ste pokušali odabirom "Extra Large Fontovi" u prozoru za prikaz nekretnine Ako je Vista samo idite na Control Panel -> personalizacija -> lijevom oknu potražite Podesite Fone Veličina (DPI) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć! Problem s rezolucijom ekrana. | spooky123 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 28. svibanj 2009 14:37 |
| Screen Resolution u Sims 2 | 4D (Fordy (Ford) Ollie | PC & konzole Igre | 14 | 16. svibanj 2009 15:08 |
| Screen Resolution ne pravo | ashaiba | Graphics Cards & Monitors | 10 | 28 siječanj 2009 11:31 |
| Vino i Screen Resolution | ashaiba | Linux OS i alternativna | 3 | 7. ožujak 2008 10:58 |
| Rezolucija zaslona je izvan raspona | mooro | Graphics Cards & Monitors | 1 | 26. lipnja 2007 13:31 |
| Thread Tools | |
| |