mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Rezoluţia ecranului

Reply

Thread Tools
Old 29 decembrie 2007, 12:13
Noile state Group

Bună Eu am un 1680x1050 res 20inch ecran lat monitoriza i problema, atunci când i-au stabilit în prezenta rezoluţie de afişare stabilirea cutie de PC-ul de fotografie imagini sunt bine, dar de pe ecran de tip text şi pictogramele devin mici? cele mai multe din partea dreaptă a ecranului, este, de asemenea, în alb, aşa că m-am fost de stabilire a PC pentru 1024x768 res singura problemă cu care se toate imaginile sunt uşor întinsă la mare? care este atât de anonying? poate fi ceva de făcut pentru a rezolva aceasta problema? Multe mulţumiri Colin
Old 29 decembrie 2007, 16:38
Grupul de stat

Aţi încercat selectarea "Extra Large Fonts" în fereastra de proprietăţi de afişare

Daca este vista doar du-te la panoul de control -> personalizare -> stânga panoul caute Reglaţi Fone Dimensiune (DPI)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.