![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj mám 1680x1050 res 20inch celej obrazovke monitora problém mám, keď som si toto uznesenie v zobrazení nastavenia krabice PC fotografie obrazy sa dobre, ale na obrazovke-text a ikony stali drobné? Väčšina pravej strane obrazovky je prázdna, tak som bol nastavenie počítača pre 1024x768 res jediný problém je, že všetky snímky sú mierne natiahne na celej? ktorá je tak anonying? môže niečo urobiť pre vyriešenie tohto problému? Vďaka mnohým Colin |
|
| |||
| |||
| ste sa pokúsil vybrať "Extra veľká písma" vo vlastnostiach zobrazenia okna Ak je to jenom vista ísť do Ovládací panel -> Prispôsobenie -> ľavej hľadať Upravte Fone Veľkosť (DPI) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc! Problém s rozlíšením obrazovky. | spooky123 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 28. mája 2009 14:37 |
| Rozlíšenie obrazovky v Sims 2 | 4D (Ford (Ford) Ollie | PC a herné konzoly | 14 | 16. mája 2009 15:08 |
| Rozlíšenie obrazovky nie je v poriadku | ashaiba | Graphics Cards & Monitory | 10 | 28. január 2009 11:31 |
| Víno a rozlíšenie obrazovky | ashaiba | Linux & Alternatívne OS | 3 | 7. marca 2008 10:58 |
| Rozlíšenie obrazovky mimo rozsah | moore | Graphics Cards & Monitory | 1 | 26. júna 2007 13:31 |
| Thread Tools | |
| |