![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Имам 1680кс1050 рес 20инцх монитор широког екрана проблема имам када сам ово поставити резолуција на екрану постављање кутија за пц фотографију слике су у реду, али на екрану текст и иконе постају малени? већи део десне стране екрана је празан, тако да сам био на подешавању пц рес 1024кс768 једини проблем са тим је све слике су мало притегнути на широк? која је тако аноныинг? било што може бити учињено на решавању овог проблема? много хвала Цолин |
|
| |||
| |||
| да ли сте покушали одабиром "Екстра Ларге Фонтови" у прозору за приказ некретнине Ако је Виста само идите на Цонтрол Панел -> персонализације -> левом окну потражите Подесите Фоне Величина (ДПИ) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ! Проблем са резолуцијом екрана. | споокы123 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 28 мај 2009 14:37 |
| Сцреен Ресолутион у Симс 2 | 4Д (Форды (Форд) Оллие | ПЦ & конзоле Игре | 14 | 16 мај 2009 15:08 |
| Сцреен Ресолутион не право | асхаиба | Грапхицс Цардс & Мониторс | 10 | 28 јануар 2009 11:31 |
| Вино и Сцреен Ресолутион | асхаиба | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 7 март 2008 10:58 |
| Резолуција екрана је изван опсега | Мооре | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 26. јуна 2007 13:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |