![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Heyy çocuklar, olsun, çok üzgünüm eğer hareket ihtiyaçlarını bu buraya veya O / s kategori koymak emin değildi. Bu nedenle, Windows Server 2003 bir kopyasını kendi mits için, whilst gerçekten benim kullanımlar için ideal olanı değil, bu, serbest olduğunu çok şikayet im değil yönetilen ive! Kurulacağına alan Active Directory (kadar) ve ben bu hatayı almaya çalışıyorsunuz. [QUOTE] Teşhis Başarısız Kayıt teşhis 1 kez çalıştırmak olmuştur. Uyarı: Bir etki alanına katılma gibi Etki Alanı Denetleyicisi fonksiyonları, bir alan üzerine giriş ve Active Directory çoğaltma, Active Directory için DNS altyapısı kadar doğru kullanılamaz. Çünkü DNS kök bölgesi olan DNS bölge etki alanı wilkinson.local güncellenen olamaz yetkili. Etki alanı denetleyicileri, DNS kök bölgesine dinamik güncelleştirmeleri göndermez. Eğer aşağıdaki bilgisayar on 'Install and configure DNS sunucusu seçin ve bu DNS sunucusu için kök bölgesinde yeni DNS bölge wilkinson.local için bir heyet oluşturmak, bu alan adını kullanmak istiyorum. Daha fazla bilgi için, dahil adımlar Yardım bu sorunu düzeltmek için. Ayrıntılar Birincil DNS sunucu oldu: test A.ROOT-SERVERS.NET (198.41.0.4) Bölge oldu. (kök) Etki alanı denetleyicileri, DNS kök bölgesine dinamik güncelleştirmeleri göndermez. [QUOTE] Im tamamen bu gibi veya çevirir nasıl çözmek için, herhangi bir öneri kabul olur emin değilim! Bir nokta olarak, sunucu sohbet kurma, DNS ayarlarını openDNS ..... ayarlı kablosuz üzerinde, ancak statik bir IP Ive bu çıkarmadan çalıştı ve router'a IP ayarlamak için izin veren, ancak yine de aynı sorun var. Cheers, MCTW |