![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szóval van egy 2003 SBS szerver egy csererendszert, és már kérte beállítani a rendszert, hogy a relatív projekt emails együtt. összes elküldött e-mail és a beérkező levelek egy projektet, hogy egy adott projekt postafiók vagy mappa ... természetesen egy-egy példányát meg kell küldeni a bejövő leveleket, hogyan fogja a különböző címek csak tudom, mi megy projekt file-ba. Az elképzelés az, hogy a hasonló projektek, valamint az e-mail. I dont szeretné tudni, hogyan kell csinálni lépésről lépésre ... de ha valaki tud adni nekem általános információk Én is a google, és azt el. valaki említett SharePoint Services ... lehet ezt használni? akármi segít legyen szíves. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| FTP hozzáférés problémája a Windows Server 2003 és ISA Server 2004 | steveballmer | A Windows operációs rendszerek | 0 | 12. június 2009 01:02 |
| Terminal Server nem belépés - Windows 2003 Server | gideon112 | A Windows operációs rendszerek | 0 | 5. jún 2009 23:52 |
| Windows 2003 SP2 server a Citrix PS 3.0 - A szerver újraindítása után utolsó felhasználó el | DMB | A Windows operációs rendszerek | 0 | 20. május 2009 13:40 |
| Súgó Server 2003 | blando89 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 28. január 2009 15:23 |
| Mail Exchange Server Help! | StephenPollock | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 12 | 21. január 2008 12:43 |
| Téma eszközök | |
| |