менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Сервер SBS 2003 з Exchange System

Reply

Різьба Інструменти
Old
Нові члени групи

Default Сервер SBS 2003 з Exchange System

Так що я сервер SBS 2003 з системою обміну і мені було запропоновано
на встановлення системи, яка забезпечить відносне проект листа разом.

Усі надіслані повідомлення і вхідну пошту, що стосуються проекту є переходити до конкретних проектів поштової скриньки
або папки ...

Очевидно, копії повинні бути відправлені про те, як буде вхідну пошту з різних адрес
просто знаю, що файл проекту, він переходить в.

Ідея тримати аналогічний електронний проект разом.

Я не хочете знати, як зробити цей крок за кроком ..., але якщо хтось може дати мені Загальна інформація
Я можу Google і Work It Out.

хтось згадані SharePoint Services ... може бути використана це?

будь-яка допомога, будь ласка.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Доступ до FTP Проблема У Windows 2003 Server з ISA Server 2004 steveballmer Операційні системи Windows 0 12 червня 2009 01:02
Сервер терміналів не ввійти - Windows 2003 Server gideon112 Операційні системи Windows 0 5 червня 2009 23:52
Windows 2003 SP2 на сервер Citrix PS 3.0 - після перезавантаження сервера останній користувач виходить з системи DMB Операційні системи Windows 0 20 травня 2009 13:40
Довідка по серверу 2003 blando89 Операційні системи Windows 1 28 січня 2009 15:23
Mail Exchange Server Help! StephenPollock Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 12 21 січня 2008 12:43
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.