![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз бях умира да си зъби в DX10, но са били избягване Vista като прокажен-зомби с лоши зъби. Един приятел ми каза за Server'08, който като че ли са разгледани по-голямата част от проблемите, аз отбележи с Vista. За съжаление, не NVidia драйвери очевидно съществуват за моята графична карта (или дори на всички за Server'08 ). Може ли някой точка ме в една по-полезна посока? или просто да ми кажеш аз съм глупак и шамар мен, докато не стигна до заключението, правото сам. ![]() Аз се опитвам да намеря драйвери за 8800GTX. благодарности! |
|
| |||
| |||
| Чакай .. какво? Има ли с цел да бъде домакин на сървър на вашия компютър? Ако това не е така .. Вие трябва да пуснати Windows Server 2008 да се отстрани. Единствената OS понастоящем подкрепа на DirectX 10 е Vista, може да дойде Linux известно време; http://forevergeek.com/apple/project...x_and_os_x.php Аз бях чувал слухове за DirectX 10, идващи към XP, но този сайт доста много crushes ми надежди на това. http://letskilldave.com/archive/2006...-No_2E00_.aspx Microsoft е труден и принуждават потребителите да преминете към Vista, поради което те са само пускане "на по-добри неща" на Vista. = [ |
|
| |||
| |||
| ahhh scagrabbits! слухове abounded, но явно те са лъжи. Не DX10 на сървър? проклети да сте Microsoft! Е, ако имаш главите действия за Linux съобщение, която поддържа DX10, пусни го в тази тема или някъде в RSS емисия, ако изобщо е възможно. За предпочитане Ubuntu изгради, аз съм, използвани в системата. Благодаря за инфо, tbird! (Всеки получава това референтно, имате сериозни проблеми) Много любов = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хмм, DX10 на Linux, ако това се случи, аз може и да има дуел обувка в бъдеще
Бихте не ме притеснява, които изградят все пак, тъй като всяка Линукс е ново за мен, само да използват Microsoft (използван за няколко часа на Mac правиш видео редактиране, но не rearly използване на ОС) Моята система: Първо OC
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows Server 2008 дилема. | tmockingbird | Windows операционни системи | 1 | 9 август 2009 14:27 |
| Windows Server 2008 отдалечени ап | HUCIEL | Windows операционни системи | 0 | 3 юни 2009 11:36 |
| Samba акции на проблеми с Windows Server 2008 и SLES 10 | alice201 | Windows операционни системи | 0 | 1-во Юни 2009 23:12 |
| Windows Server 2008 "АД Проблеми | RCI | Windows операционни системи | 0 | 29 май 2009 г. 10:12 |
| BSOD 124 текат Windows Server 2008 | joey88 | Windows операционни системи | 1 | 25 Дек 2008 01:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |