![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω πεθάνει για να τα δόντια μου σε DX10, αλλά έχουν την αποφυγή Vista σαν λεπρός-βρυκόλακας με άσχημα δόντια. Ένας φίλος μου είπε για Server'08, η οποία φάνηκε να αντιμετωπιστούν τα περισσότερα προβλήματα που έχω αναφερθεί με Vista. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν προφανώς Nvidia οδηγούς μου για την κάρτα γραφικών (ή ακόμα και σε όλα για Server'08 ). Μπορεί κανείς σημείο μου σε μια πιο χρήσιμη κατεύθυνση; ή απλώς να μου πει ότι είμαι βλάκας και χαστούκι μου μέχρι να έρθει στο σωστό συμπέρασμα εγώ. ![]() Είμαι προσπαθούν να βρουν οδηγούς για μια 8800GTX. ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
| Περιμένετε .. τι; Είσαι με στόχο να φιλοξενήσει έναν διακομιστή στον υπολογιστή σας; Αν αυτό δεν ισχύει .. θα πρέπει να θέσει Windows Server 2008 έως την πλευρά. Το μόνο OS σήμερα την υποστήριξη του DirectX 10 Vista, ενδέχεται να έρθει κάποια στιγμή το Linux? http://forevergeek.com/apple/project...x_and_os_x.php Έχω ακούσει φήμες σχετικά με το DirectX 10 που έρχονται σε XP, αλλά αυτή την πολύ όμορφη ιστοσελίδα crushes μου ελπίζει σε αυτό. http://letskilldave.com/archive/2006...-No_2E00_.aspx Η Microsoft έχει λεπτή και αναγκάζοντας τους χρήστες να μεταβούν σε Vista, εξ ου και ο λόγος για τον οποίο θέλει μόνο τη θέση "τόσο το καλύτερο υλικό" για Vista. = [ |
|
| |||
| |||
| ahhh scagrabbits! abounded φήμες, αλλά προφανώς από όπου και αν βρίσκεται. Δεν DX10 σε server? Η Microsoft σας δεκάρα! Λοιπόν, αν έχετε το κεφάλι-περίπου το ένα Linux έκδοση που υποστηρίζει DX10, πτώση σε αυτό το νήμα ή κάπου στο RSS feed, αν είναι δυνατόν. Κατά προτίμηση Ubuntu οικοδόμηση, είμαι χρησιμοποιούνται στο σύστημα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, tbird! (Όποιος γίνεται αυτή η αναφορά, έχετε σοβαρά θέματα) Much Love = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χμμ, DX10 για linux, αν συμβεί αυτό, θα μπορούσε κάλλιστα να έχει μονομαχία εκκίνησης στο μέλλον
Μήπως δεν με ενοχλεί που βασίζονται όμως, όπως και κάθε linux είναι νέο για μένα, μόνο που χρησιμοποιείται ποτέ η Microsoft (που χρησιμοποιείται σε λίγες ώρες σε mac κάνει επεξεργασία βίντεο, αλλά δεν rearly χρησιμοποιώντας το OS) Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows Server 2008 δίλημμα. | tmockingbird | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 9 Αυγούστου του 2009 14:27 |
| Windows Server 2008 απομακρυσμένες app | HUCIEL | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 3η Ιουν 2009 11:36 |
| Samba εκδόσεις μετοχών με Windows Server 2008 και SLES 10 | alice201 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 1 Ιουν 2009 23:12 |
| Windows Server 2008 μ.Χ. Θέματα | RCI | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 29 Μαΐου 2009 10:12 |
| BSOD 124 εκτελεί Windows Server 2008 | joey88 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 25 Δεκ. 2008 01:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |