![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sam da se moje umiranje zubi u DX10, ali je izbjegavao Vidik kao gubavac-zombi s lošim zubima. Prijatelj mi je rekao o Server'08, što činiti se to imati riješiti većinu problema sam naveo sa Vidik. Nažalost, nema drivera Nvidia navodno postoji za moje grafičke kartice (ili uopće za Server'08 ). Može bilo tko pokažite mi u pravcu više koristan? ili samo mi reci da sam lud i šamaraju me dok ne dođem do zaključka pravo sebi. ![]() Im 'težak pronaći drivere za 8800GTX. hvala! |
|
| |||
| |||
| Čekaj .. što? Jeste li s ciljem domaćin poslužitelja na vašem računalu? Ako to nije slučaj .. trebali staviti Windows Server 2008 na stranu. Jedini OS trenutno podupire DirectX 10 je Vista, moglo bi doći do Linuxa neko vrijeme; http://forevergeek.com/apple/project...x_and_os_x.php Ja sam čuo glasine o DirectX 10 dolazi u XP, ali ovim stranicama prilično mnogo crushes moja nadanja o tome. http://letskilldave.com/archive/2006...-No_2E00_.aspx Microsoft je lukav i prisiljavanje korisnika da odu u Vista, stoga zašto oni samo stavljanjem "na bolje stvari" na Vidik. = [ |
|
| |||
| |||
| ahhh scagrabbits! glasina abounded, ali očigledno to laži. Ne DX10 na server? Microsoft ti prokleti! Pa, ako ste dobili glave-gore o Linux release koji podržava DX10, pusti to this thread u ili negdje u RSS, ako je ikako moguće. Ubuntu najbolje grade, ja sam se na sustav. Hvala za jedan dan informacije, tbird! (Svatko dobiva referencu da imate ozbiljna pitanja) Većinu Ljubav = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm, DX10 na linux, ako se to dogodi, dobro sam mogao imati boot dvoboj u budućnosti
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows Server 2008 dilemu. | tmockingbird | Windows Operating Systems | 1 | 9. kolovoz 2009 14:27 |
| Windows Server 2008 daljinsko app | HUCIEL | Windows Operating Systems | 0 | 3. lipnja 2009 11:36 |
| Samba dijeliti probleme sa sustavom Windows Server 2008 i SLES 10 | alice201 | Windows Operating Systems | 0 | 1. lipnja 2009 23:12 |
| Windows Server 2008 AD pitanja | RCI | Windows Operating Systems | 0 | 29. svibanj 2009 10:12 |
| BSOD 124 sa sustavom Windows Server 2008 | joey88 | Windows Operating Systems | 1 | 25. prosinac 2008 01:59 |
| Thread Tools | |
| |