![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Már haldoklik, hogy a fogaim a DX10, de már elkerülése Vista, mint egy zombi-leprást rossz fogak. Egy barátom mesélt Server'08, amely úgy tűnt, hogy a címzett a legtöbb problémát, amit tudomásul Vista. Sajnos, nem Nvidia illesztőprogramok nyilvánvalóan létezik az én grafikus kártyával (vagy akár egyáltalán a szerver'08 ). Tud akárki pont engem egy hasznos irányba? vagy csak mondd el, én vagyok a hülye, és megüt engem, amíg a megfelelő következtetést magam. ![]() Megpróbálom megtalálni a járművezetők egy 8800GTX. köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Várj .. mit? Ön, amelynek célja, hogy a fogadó kiszolgáló a számítógép? Ha ez nem így van .. el kell helyezni a Windows Server 2008 és az oldalán. Az egyetlen operációs rendszer jelenleg nem támogatja a DirectX 10 Vista, akkor jöhet a Linux egy ideig; http://forevergeek.com/apple/project...x_and_os_x.php Hallottam pletykákat about DirectX 10 érkező XP, de ez a honlap nagyon sokat crushes én reméli, hogy egyetértünk. http://letskilldave.com/archive/2006...-No_2E00_.aspx A Microsoft a trükkös és kényszeríti a felhasználókat, hogy megy a Vista, így miért vagyunk csak olyan "jobb dolgokat" a Vista. = [ |
|
| |||
| |||
| ahhh scagrabbits! híresztelések abounded, de nyilvánvalóan vannak fekszik. Nem DX10 a szerver? Rohadj meg a Microsoft! Nos, ha egy fej-up egy Linux kiadása, amely támogatja a DX10, dobja el az e téma, vagy valahol az RSS feed, ha egyáltalán lehetséges. Ubuntu lehetőleg építeni, én használni a rendszert. Thanks for the info, tbird! (Aki kapja, hogy a hivatkozás, akkor komoly kérdésekkel) Sok szeretettel = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm, DX10 a linux, ha ez megtörténik, tudtam jól, hogy a párbaj boot a jövőben