kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Server 2008 ate my mozdonyvezetők

Reply

Téma eszközök
Old Április 24 2008, 22:42
Csoport tagja

Már haldoklik, hogy a fogaim a DX10, de már elkerülése Vista, mint egy zombi-leprást rossz fogak. Egy barátom mesélt Server'08, amely úgy tűnt, hogy a címzett a legtöbb problémát, amit tudomásul Vista.

Sajnos, nem Nvidia illesztőprogramok nyilvánvalóan létezik az én grafikus kártyával (vagy akár egyáltalán a szerver'08 ). Tud akárki pont engem egy hasznos irányba? vagy csak mondd el, én vagyok a hülye, és megüt engem, amíg a megfelelő következtetést magam.

Megpróbálom megtalálni a járművezetők egy 8800GTX. köszönöm!
Old Április 25 2008, 04:25
Csoport tagja

Várj .. mit? Ön, amelynek célja, hogy a fogadó kiszolgáló a számítógép? Ha ez nem így van .. el kell helyezni a Windows Server 2008 és az oldalán. Az egyetlen operációs rendszer jelenleg nem támogatja a DirectX 10 Vista, akkor jöhet a Linux egy ideig;
http://forevergeek.com/apple/project...x_and_os_x.php

Hallottam pletykákat about DirectX 10 érkező XP, de ez a honlap nagyon sokat crushes én reméli, hogy egyetértünk.
http://letskilldave.com/archive/2006...-No_2E00_.aspx

A Microsoft a trükkös és kényszeríti a felhasználókat, hogy megy a Vista, így miért vagyunk csak olyan "jobb dolgokat" a Vista. = [
Old Április 29 2008, 11:18
Csoport tagja

ahhh scagrabbits! híresztelések abounded, de nyilvánvalóan vannak fekszik. Nem DX10 a szerver? Rohadj meg a Microsoft!

Nos, ha egy fej-up egy Linux kiadása, amely támogatja a DX10, dobja el az e téma, vagy valahol az RSS feed, ha egyáltalán lehetséges. Ubuntu lehetőleg építeni, én használni a rendszert. Thanks for the info, tbird! (Aki kapja, hogy a hivatkozás, akkor komoly kérdésekkel)

Sok szeretettel = D
Old Április 29 2008, 11:45
Donor Group

hmm, DX10 a linux, ha ez megtörténik, tudtam jól, hogy a párbaj boot a jövőben Nem zavar, amely bár építeni, mivel minden Linux új nekem, csak valaha használt Microsoft (használt néhány órával a mac csinál videószerkesztés, de nem rearly segítségével os)

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.