![]() |
|
| |||
| |||
| אני כבר מת לקבל את השיניים לתוך DX10, אבל היה הימנעות Vista כמו מצורע-מטומטם רע עם שיניים. חבר סיפר לי על שרת'08, שבו נראה שיש לטפל ביותר של בעיות ביצעתי ציין עם Vista. למרבה הצער, לא קיים, ככל הנראה, Nvidia נהגים עבור כרטיס המסך שלי (או אכן בכלל עבור שרת'08 ). מישהו יכול להצביע לי יותר שימושי כיוון? או פשוט לספר לי שאני טיפש ו לי סטירה עד שאני להגיע למסקנה זכות עצמי. ![]() אני מנסה למצוא את מנהלי ההתקן של 8800GTX. תודה! |
|
| |||
| |||
| חכה .. מה? האם אתה מכוון לארח שרת על המחשב שלך? אם אין זה כך .. אתה צריך לשים את Windows Server 2008 לצד. רק בשלב זה תמיכה של מערכת ההפעלה היא Vista-DirectX 10, הוא עלול להיכנס ל-Linux כמה זמן; http://forevergeek.com/apple/project...x_and_os_x.php אני כבר שמעתי שמועות לגבי DirectX 10 מגיע ל XP, אבל זה אתר יפה מאוד מקווה crushes שלי על זה. http://letskilldave.com/archive/2006...-No_2E00_.aspx מיקרוסופט היא להיות ערמומי ו לאלץ משתמשים לצאת Vista, ומכאן למה הם רק בהצבת "את הדברים טוב יותר" על Vista. = [ |
|
| |||
| |||
| ahhh scagrabbits! השמעות אזנים abounded, אבל ככל הנראה הם שקרים. לא DX10 על השרת? לעזאזל איתך Microsoft! ובכן, אם אתה מקבל ראשי-up שפורסמו על לינוקס שתומך DX10, זרוק אותו על זה פתיל או אי שם ה-RSS Feed, אם בכלל אפשרי. מומלץ לבנות Ubuntu, אני משמש את המערכת. תודה על המידע, tbird! (כל אחד מקבל את ההפניה, יש לך בעיות חמורות) הרבה אהבה = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הממ, DX10 על לינוקס, אם זה יקרה, אני יכול להיות גם דו קרב האתחול בעתיד
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| דילמה של Windows Server 2008. | tmockingbird | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 9 אוגוסט 2009 14:27 |
| Windows Server 2008 מרחוק App | HUCIEL | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 3rd יוני 2009 11:36 |
| Samba לחלוק בעיות עם Windows Server 2008 ו SLES 10 | alice201 | מערכות ההפעלה Windows | 0 | ב -1 יוני 2009 23:12 |
| Windows Server 2008 AD נושאים | RCI | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 29 מאי 2009 10:12 |
| BSOD 124 מערכת הפעלה Windows Server 2008 | joey88 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ה -25 בחודש דצמבר 2008 01:59 |
| שרשרת כלים | |
| |