![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Buvau miršta, kad mano dantys į DX10, bet buvo išvengta Vista kaip raupsuotasis-Zombie su bloga dantų. Draugas papasakojo man apie serverio '08, kuris, atrodo, spręsti daugumą problemų, aš pažymėti su Vista. Deja, ne nVidia, matyt yra mano video korta (ar net ne visų Serveris '08 ). Can anyone point me in daugiau naudingos kryptimi? arba tiesiog man aš kvailas ir SLAP mane, kol aš atvyksiu į dešinę sudarymo save. ![]() Bandau rasti tvarkykles 8800GTX. ačiū! |
|
| |||
| |||
| Palaukite .. ką? Ar jūs, kuriais siekiama priimančiojoje serverį savo kompiuteryje? Jei tai ne tas atvejis .. reikia įdėti "Windows Server 2008 iki pusės. Tik OS šiuo metu remia "DirectX 10 Vista, tai gali ateiti prie Linux laiką; http://forevergeek.com/apple/project...x_and_os_x.php Girdėjau gandus apie "DirectX 10, atvykstantiems į XP, bet šioje svetainėje labai daug CRUSHES mano viltis, kad. http://letskilldave.com/archive/2006...-No_2E00_.aspx "Microsoft" yra sudėtinga ir verčia vartotojus pereiti prie Vista, taigi kodėl jie tik pradėti "geriau Stuff" ant Vista. = [ |
|
| |||
| |||
| Ahhh scagrabbits! gandai gausu, bet, matyt, jie yra. Nr serveryje DX10? Damn You Microsoft! Na, jei jūs gaunate heads-up "apie Linux paleisti kuri palaiko DX10, lašas jį šioje temoje arba kažkur RSS, jei apskritai įmanoma. Pageidautina Ubuntu statyti, I'm used to sistemą. Ačiū už info, tbird! (Kiekvienas gauna šią nuorodą, jūs turite rimtų problemų) Much Love = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, DX10 ant linux, jei tai atsitiks, aš tai galėtų turėti dvikova boot į ateitį
Gal man nevargti kurie pastatyti, nors, kaip nors linux yra nauja man, tik kada naudojamos Microsoft "(vartojamas po kelių valandų ant Mac daryti vaizdo redagavimą, o ne rearly naudojant OS) Mano sistema: Pirma OC
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows Server 2008 "dilema. | tmockingbird | Windows "operacinės sistemos | 1 | 9 rugpjūtis 2009 14:27 |
| Windows Server 2008 "nuotolinio APP | HUCIEL | Windows "operacinės sistemos | 0 | 3 birželis 2009 11:36 |
| Samba dalis problemų su Windows Server 2008 ir 10 SLES | alice201 | Windows "operacinės sistemos | 0 | 1 birželis 2009 23:12 |
| Windows Server 2008 AD Aktualijos | RCI | Windows "operacinės sistemos | 0 | Gegužė 29, 2009 10:12 |
| BSOD 124 Windows Server 2008 | joey88 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 25 gruodis 2008 01:59 |
| Temos įrankiai | |
| |