![]() |
|
| |||
| |||
| Esmu bijis mirst, lai saņemtu manu zobu stājas DX10, bet ir izvairīties Vista kā lepras slimnieks-zombiju ar sliktiem zobiem. Draugs man pastāstīja par '08 serveris, kas, šķiet, ir Vairums problēmu esmu atzīmēts ar Vista. Diemžēl, nav Nvidia draiveri acīmredzot pastāv par manu grafikas karti (vai tiešām visiem '08 Server ). Can anyone point me in noderīgāku virzienā? vai tikai man pateikt, es esmu muļķis un iepļaukāt mani, kamēr es nāku tiesības noslēgt sevi. ![]() Es cenšos atrast vadītājiem 8800GTX. pateicība! |
|
| |||
| |||
| Gaidīt .. kas? Vai esat ar mērķi uzņemt servera datorā? Ja tas tā nav gadījumā .. Jums ir jāizveido Windows Server 2008 uz pusi. Tikai OS pašlaik atbalsta DirectX 10 ir Vista, tas var nākt uz Linux kādu laiku; http://forevergeek.com/apple/project...x_and_os_x.php Esmu dzirdējis baumas par DirectX 10 došanās uz XP, bet šajā mājas lapā diezgan daudz crushes manas cerības uz to. http://letskilldave.com/archive/2006...-No_2E00_.aspx Microsoft ir delikāta un tādējādi liekot lietotājiem iet uz Vista, tātad kāpēc viņi tikai liekot "labāk stuff" par Vista. = [ |
|
| |||
| |||
| ahhh scagrabbits! baumas abounded, bet acīmredzot viņi ir. Nav DX10 uz servera? damn tu microsoft! Nu, ja jums heads-up par Linux release, kas atbalsta DX10, nometiet to in this thread vai kaut kur ir RSS padeve, ja iespējams. Vēlams Ubuntu būvēt, es esmu izmanto sistēmu. Paldies par info, tbird! (Katrs saņem šo atsauci, Jums ir nopietnas problēmas) Daudz Love = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm, DX10 uz Linux, ja tas notiks, es varētu arī būt duelis boot in nākotnē
Nebūtu bother me, kuri balstās gan, kā jebkurš linux ir jauns ar mani tikai vienu reizi ir lietojuši microsoft (lieto dažas stundas mac darot video rediģēšanai, bet ne rearly izmantojot os) Mana sistēma: Pirmais OC
|
![]() |
|
| Bookmarks |