![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I've been dying to get zęby w DX10, ale zostały unikanie Vista jak trędowaty-zombie z popsute zęby. Znajomy powiedział mi o serwer '08, który wydawał się zająć większość problemów I've odnotowała z Vista. Niestety, nie ma sterowników Nvidia najwyraźniej istnieje dla mojej karty graficznej (lub nawet w ogóle do serwera '08 ). Czy ktoś mi punkt w kierunku bardziej przydatny? lub po prostu powiedz mi, jestem głupi i policzek mnie, aż przyjdę do prawa zawarcia siebie. ![]() Staram się znaleźć sterowniki do 8800GTX. dzięki! |
|
| |||
| |||
| Poczekaj .. co? Czy celem jest host serwera na komputerze? Jeśli tak nie jest .. należy umieścić Windows Server 2008 na bok. Jedynym systemem operacyjnym, obecnie wspiera DirectX 10 jest Vista, może dojść do Linuksa od dłuższego czasu; http://forevergeek.com/apple/project...x_and_os_x.php Słyszałem plotki o DirectX 10 przybywających do XP, ale z tej strony prawie miażdży moje nadzieje w tej sprawie. http://letskilldave.com/archive/2006...-No_2E00_.aspx Microsoft jest trudne i zmusza użytkowników, aby przejść do Vista, a więc dlaczego są one jedynie wprowadzenie "lepsze rzeczy" na Vista. = [ |
|
| |||
| |||
| ahhh scagrabbits! plotki obfitował, ale najwyraźniej są one kłamstwem. Nr DX10 na serwerze? damn you Microsoft! Cóż, jeśli uzyska heads-up o publikację Linux, który obsługuje DX10, rzuć to w tym wątku lub gdzieś w RSS, jeśli w ogóle możliwe. Korzystnie Ubuntu budować, jestem przyzwyczajony do tego systemu. Thanks for the info, Tbird! (Każdy dostaje tego odniesienia, pacjent ma poważne problemy) Much Love = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm, DX10 na Linux, jeśli tak się stanie, mogę również mieć startu pojedynek w przyszłości
Czy nie przeszkadza mi, którzy opierają się jednak, jak każdy linux jest dla mnie nowe, używane tylko w historii Microsoft (używany przez kilka godzin w mac edycji robi film, ale nie rearly przy os) My System: Pierwsze OC
|
![]() |
|
| Zakładki |