![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am fost pe moarte să-mi dinţii în DX10, dar au fost evitarea Vista ca un lepros-zombie cu dintii de rău. Un prieten mi-a spus despre Server'08, ceea ce părea a fi abordate de cele mai multe probleme le-am notat cu Vista. Din păcate, nu există aparent Nvidia drivere pentru mea placă grafică (sau, într-adevăr, de la toate pentru Server'08 ). Poate cineva sa-mi punct într-o direcţie mai util? sau doar sa-mi spui ca sunt un prost şi tac-mă până când am ajuns la concluzia dreptul de mine. ![]() Am încercat să găsesc driverele pentru un 8800GTX. mulţumesc! |
|
| |||
| |||
| Stai .. ce? Eşti cu scopul de a găzdui un server de pe computerul dumneavoastră? Dacă acest lucru nu este valabil .. , ar trebui să puneţi Windows Server 2008 la o parte. Singurul sistem de operare prezent sprijinirea DirectX 10 este Vista, ar putea veni la Linux o anumită perioadă de timp; http://forevergeek.com/apple/project...x_and_os_x.php Am auzit zvonuri despre DirectX 10 vin la XP, dar acest site-ul destul de mult crushes meu speră la asta. http://letskilldave.com/archive/2006...-No_2E00_.aspx Microsoft este în curs de complicat şi de forţare utilizatori pentru a trece la Vista, de ce, prin urmare, acestea sunt doar punerea "de mai bine lucrurile" de la Vista. = [ |
|
| |||
| |||
| scagrabbits Ahhh! abounded zvonuri, dar se pare că sunt minciuni. Nu DX10 pe server? La naiba cu tine microsoft! Ei bine, dacă ai şefilor-up despre o versiune de Linux care suportă DX10, arunca-l din acest fir sau undeva în RSS feed, dacă este posibil, la toate. De preferat Ubuntu construi, sunt folosite pentru a sistemului. Multumesc pentru info, tbird! (Oricine devine ca referinţă, aveţi probleme grave) Mult D = Love |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm, DX10 pe Linux, în cazul în care se întâmplă, am putut de bine au un duel de boot în viitor
Nu ar deranja-mi construi care, deşi, ca orice linux este nou pentru mine, doar vreodată folosit Microsoft (folosit cateva ore pe un Mac faci editare video, dar nu rearly folosind OS) Sistemul meu: În primul rând OC
|
![]() |
|
| Marcaje |