menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Server 2008 snědl môj vodičov

Reply

Thread Tools
Old 24. apríla 2008, 22:42
Člen Skupina

Default Server 2008 snědl môj vodičov

Bol som rád bych si zuby na DX10, ale bolo vyhnúť Vista ako Malomocný-zombie so zlými zubami. Priateľ mi povedal o serveru'08, ktoré sa zdalo, že riešiť väčšinu problémov som prijala s Vista.

Bohužiaľ, žiadne ovládače NVIDIA zrejme existujú pre moju grafickú kartu (alebo dokonca vôbec pre Server'08 ). Môže mi niekto bod v smere užitočnejšie? alebo len mi povedz, já jsem blázen a pohlavkovat ma, kým som prišiel na správnej uzavretí sám.

Ja som sa snaží nájsť ovládače pre 8800GTX. vďaka!
Old 25. apríl 2008, 04:25
Člen Skupina

Počkať .. čo? Ste zameraných na hostiteľskom serveri na počítači? Ak toto nie je ten prípad .. mali by ste dať Windows Server 2008 na strane. OS v súčasnosti jedinou podporou DirectX 10 je Vista, to by mohlo prísť na Linux dlhšiu dobu;
http://forevergeek.com/apple/project...x_and_os_x.php

Slyšel jsem zvěsti o DirectX 10 príde na XP, ale tento web dost velkou drtí mojej nádeje na to.
http://letskilldave.com/archive/2006...-No_2E00_.aspx

Microsoft je veľmi citlivý a núti používateľa ísť do Vista, tak prečo si to len uvedenie "lepší materiál" na Vista. = [
Old 29. apríla 2008, 11:18
Člen Skupina

Ahhh scagrabbits! fám o to, ale vraj sú to lži. Nie DX10 na serveri? sakra microsoft!

No, ak budete mať hláv-až o linuxové verziu, ktorá podporuje DX10, kvapka do tohto vlákna, alebo niekde v RSS kanála, ak je vôbec možné. Najvyššie Ubuntu stavať, som zvyknutá na systém. Vďaka za info, tbird! (Každý, kto sa dostane tento odkaz, budete mať vážne problémy)

Oveľa Love = D
Old 29. apríla 2008, 11:45
Darcu Skupina

hmm, DX10 pre linux, keď sa to stane, tak som mohol mať duel boot v budúcnosti By mi to jedno, ktoré stavia aj keď, ako akýkoľvek Linux je pre mňa nová, len niekedy používa Microsoft (používa sa niekoľko hodín na mac robí pre strih videa, ale nie rearly pomocou os)

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.