![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bol som rád bych si zuby na DX10, ale bolo vyhnúť Vista ako Malomocný-zombie so zlými zubami. Priateľ mi povedal o serveru'08, ktoré sa zdalo, že riešiť väčšinu problémov som prijala s Vista. Bohužiaľ, žiadne ovládače NVIDIA zrejme existujú pre moju grafickú kartu (alebo dokonca vôbec pre Server'08 ). Môže mi niekto bod v smere užitočnejšie? alebo len mi povedz, já jsem blázen a pohlavkovat ma, kým som prišiel na správnej uzavretí sám. ![]() Ja som sa snaží nájsť ovládače pre 8800GTX. vďaka! |
|
| |||
| |||
| Počkať .. čo? Ste zameraných na hostiteľskom serveri na počítači? Ak toto nie je ten prípad .. mali by ste dať Windows Server 2008 na strane. OS v súčasnosti jedinou podporou DirectX 10 je Vista, to by mohlo prísť na Linux dlhšiu dobu; http://forevergeek.com/apple/project...x_and_os_x.php Slyšel jsem zvěsti o DirectX 10 príde na XP, ale tento web dost velkou drtí mojej nádeje na to. http://letskilldave.com/archive/2006...-No_2E00_.aspx Microsoft je veľmi citlivý a núti používateľa ísť do Vista, tak prečo si to len uvedenie "lepší materiál" na Vista. = [ |
|
| |||
| |||
| Ahhh scagrabbits! fám o to, ale vraj sú to lži. Nie DX10 na serveri? sakra microsoft! No, ak budete mať hláv-až o linuxové verziu, ktorá podporuje DX10, kvapka do tohto vlákna, alebo niekde v RSS kanála, ak je vôbec možné. Najvyššie Ubuntu stavať, som zvyknutá na systém. Vďaka za info, tbird! (Každý, kto sa dostane tento odkaz, budete mať vážne problémy) Oveľa Love = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm, DX10 pre linux, keď sa to stane, tak som mohol mať duel boot v budúcnosti
By mi to jedno, ktoré stavia aj keď, ako akýkoľvek Linux je pre mňa nová, len niekedy používa Microsoft (používa sa niekoľko hodín na mac robí pre strih videa, ale nie rearly pomocou os) Môj systém: Prvé OC
|