![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Сам да се моје умирање зуби у ДКС10, али је избегавали Видик као губавац-зомби са лошим зубима. Пријатељ ми је рекао о Сервер'08, шта чинити се за имати решити већину проблема сам навео са Видик. Нажалост, нема драјвера НВИДИА наводно постоји за моје графичке картице (или уопште за Сервер'08 ). Може било ко показива ми у правцу више користан? или само ми реци да сам луд и Самара ме док не дођем до закључка право себи. ![]() Им 'тежак за наћи дривер за 8800ГТКС. хвала! |
|
| |||
| |||
| Чекај .. што? Јесте ли са циљем домаћин сервера на вашем рачунару? Ако то није случај .. требали ставити Уиндоус Сервер 2008 на страну. Једини ОС тренутно подупире ДирецтКс 10 је Виста, могло би да дође до Линукс-неко време; хттп://форевергеек.цом/аппле/пројецт...кс_анд_ос_кс.пхп Ја сам чуо гласине о ДирецтКс 10 долази у КСП, али овим страницама прилично много црусхес моја надања о томе. хттп://летскиллдаве.цом/арцхиве/2006...-Но_2Е00_.аспкс Мицрософт је лукав и присиљавање корисника да оду у Виста, стога зашто они само стављањем "на боље ствари" на Видик. = [ |
|
| |||
| |||
| аххх сцаграббитс! гласина абоундед, али очигледно то лажи. Не ДКС10 на сервер? Мицрософт ти проклети! Па, ако сте добили главе-горе о Линукс релеасе који подржава ДКС10, пусти то тхис тхреад у или негде у РСС, ако је икако могуће. Убунту најбоље граде, ја сам се на систем. Хвала за један дан информације, тбирд! (Свако добија референцу да имате озбиљна питања) Већину Љубав = Д |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хмм, ДКС10 на Линукс, ако се то деси, добро сам могао да има боот двобој у будућности
Не сметају ми, који ипак градити, као и свака Линукс је ново за мене, само икада користили Мицрософт (кориштена неколико сати на мац радиш видео едитинг, али не користите реарлы ОС) Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус Сервер 2008 дилему. | тмоцкингбирд | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 9. Јул 2009 14:27 |
| Уиндоус Сервер 2008 даљинско апп | ХУЦИЕЛ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 3. јуна 2009 11:36 |
| Самба дијелити проблеме са системом Уиндоус Сервер 2008 и СЛЕС 10 | алице201 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 1. јуна 2009 23:12 |
| Уиндоус Сервер 2008 АД питања | РЦИ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 29 мај 2009 10:12 |
| БСОД 124 са системом Уиндоус Сервер 2008 | јоеы88 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 25 децембар 2008 01:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |