![]() |
|
| |||
| |||
| Ben DX10 içine benim dişler elde etmek için, ancak ölen oldum bir cüzamlı gibi Vista kaçınarak edilmiştir-kötü diş ile zombi. Bir arkadaşım Sunucu'08 olan görünüyordu hakkında en Vista ile dikkat ettik sorunların ele sahip söyledi. Ne yazık ki, hayır Nvidia sürücüleri görünüşte var benim Sunucu'08 için grafik kartı (ya da aslında hiç ). Herkes bir daha yararlı yönde bana gelin miyim? ya da sadece bir aptal yaşıyorum ve bana tokat kadar doğru sonuç kendime gelmek söyle. ![]() Bir 8800GTX için sürücüleri bulmak için çalışıyorum. teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Bekle .. ne? Bilgisayarınızı bir sunucu ev sahibine yönelik misiniz? Eğer durum böyle değil .. bir tarafında Windows Server 2008 koymalıyız. Tek işletim sistemi şu anda DirectX 10 destekleyen Vista ise, Linux için biraz zaman gelebilir; http://forevergeek.com/apple/project...x_and_os_x.php Ben duymuşsunuzdur söylentiler hakkında DirectX 10 geliyor XP, ama bu web sitesine hoş bundan benim umut crushes için. http://letskilldave.com/archive/2006...-No_2E00_.aspx Microsoft zor olduğunu ve kullanıcılar Vista'da, bu nedenle neden sadece "" Vista'da daha iyi şeyler koyarak ettiğiniz gitmeye zorluyor. = [ |
|
| |||
| |||
| Ahhh scagrabbits! Söylentiler, ancak görünüşe göre abounded birlikte yatıyor. Sunucu yok DX10? lanet Microsoft! Peki, eğer, eğer tüm olası bir heads-up bu DX10 destekleyen bir Linux sürümü, bu iplik içinde bırakın ya da bir RSS beslemesi hakkında almak. Tercihen Ubuntu inşa, ben sistem için kullanılan yaşıyorum. Bilgi, tbird için teşekkür ederiz! (Herkes bu referans alır, siz) ciddi sorunlar var Çok Aşk = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, Linux DX10, eğer, ben de ileride bir düello önyükleme olabilir olur
Bana herhangi bir Linux benim için sadece bir kullanılan Microsoft yeni olan ancak inşa rahatsız değil misiniz (Mac yaparak video düzenleme, ancak birkaç saat kullanılan rearly) OS kullanmıyorsanız Benim Sistemi: İlk OC
|
![]() |
|
| Bookmarks |