![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я вмираю щоб мої зуби в DX10, але було уникнути Vista як прокажений-зомбі, з поганими зубами. Друг розповів мені про сервер '08, який, здавалося, розглянуто більшість проблем я зазначив з Vista. На жаль, ніяких драйверів NVIDIA мабуть існують для моєї графічної карти (або ж на всіх серверів '08 ). Чи можна мені крапку в більш корисне русло? або просто скажіть мені, що я дурень і мені ляпаса, поки я не прийшов до правильного висновку себе. ![]() Я намагаюся знайти драйвери для 8800GTX. спасибо! |
|
| |||
| |||
| Почекайте .. що? Ви прагнете провести сервера на вашому комп'ютері? Якщо це не так .. Ви повинні покласти Windows Server 2008 в сторону. Тільки ОС в даний час підтримує DirectX 10 це Vista, він може прийти до Linux деякий час; http://forevergeek.com/apple/project...x_and_os_x.php Я чув чутки про майбутнє DirectX 10 для XP, але на цей сайт майже переважна мої надії на цей рахунок. http://letskilldave.com/archive/2006...-No_2E00_.aspx Microsoft в даний час складно і змушуючи користувачам переходити на Vista, отже, чому вони тільки поклавши "краща річ" на Vista. = [ |
|
| |||
| |||
| Ahhh scagrabbits! Чутки предостатньо, але, мабуть, вони брехні. Ні DX10 на сервері? Чорт би тебе забрав Microsoft! Ну, якщо ви отримаєте Heads-Up про випуск Linux яка підтримує DX10, помістіть його в цій темі або де-небудь на RSS-канал, якщо взагалі можливо. Переважно Ubuntu побудувати, я звикла до системи. Дякуємо за інформацію, TBird! (Потрапляє кому-небудь, що посилання, у вас є серйозні питання) Багато любові = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хм, DX10 на Linux, якщо це відбудеться, я цілком міг би дуель завантаження в майбутньому
Не турбувати мене, побудувати хоча, як і будь-який Linux є новою для мене, тільки коли-небудь використовували Microsoft (використовував кілька годин на Mac робить для редагування відео, але не rearly використанні ОС) Моя система: Перший OC
|