![]() |
|
| |||
| |||
| Μόλις εγκατασταθεί το Service Pack 2 για βοηθοί μου PC που έχει Windows XP Home και η οθόνη είναι όλα κίτρινο χρωματισμένο. Εγώ προσπάθησα wiggling το καλώδιο VGA και ότι δεν έχει καθοριστεί το πρόβλημα και μόλις εγκαταστήσατε μια λήψη από την ιστοσελίδα nvidia για να προσπαθήσει να το διορθώσει και ότι hasn't εργασίας. Όποιος ξέρει ποιο είναι το πρόβλημα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μετακίνηση με τα λειτουργικά συστήματα των Windows φόρουμ.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| θα μπορούσε να είναι ότι οι οδηγοί είναι ελαττωματικά ή ότι το καλώδιο VGA / σύνδεση είναι ελαττωματικά ή ότι η οθόνη VGA της κάρτας ή οτιδήποτε οδηγοί είναι ελαττωματικό;
| |||
| |||
| Ήταν ωραία εργασίας πριν εγκατασταθεί το Service Pack 2. Μόλις ελεγχθεί η διαχείριση συσκευών και στο "Άλλες συσκευές" είναι υπεύθυνος μου βίντεο |
|
| |||
| |||
| Ακούγεται σαν μια κακή παρακολουθεί καλώδιο. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows XP Service Pack 2 από το Service Pack 1 | ρίξει | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 21 Μαρ 2009 08:54 |
| Ενημέρωση για το Service Pack 3 Από το Service Pack 1 | ralphp | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 2η Μαρ 2009 14:28 |
| Vista Service Pack 1 | DriFT01 | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 21 Δεκ. 2008 12:49 |
| Service Pack 3 | rbscooby | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 3η Μαΐου 2008 07:51 |
| Windows XP Service Pack 2 | teenee23 | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 23 Μαρ 2008 13:50 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |