![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam pravedan instaliran Service Pack 2 na moj pc prijateljima da je Windows XP Home, a ekran je sve žuto obojeni. Pokušao sam wiggling su VGA kabel, a da se nije popravio problem i JA pravedan instaliran preuzimanje sa nvidia website to probati i riješili problem i da hasn't rada. Svatko zna što je problem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Premjesti u Windows operacijski sustavi forum.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| moglo bi biti da su driveri su ili da je neispravan kabel VGA / veza je neispravan ili da je monitor VGA kartica ili što god se driveri su neispravan?
| |||
| |||
| Bilo je fino rade prije nego što sam instaliran Service Pack 2. JA pravedan provjeren u Device Manager i pod "Other Devices" je moj video kontroler |
|
| |||
| |||
| Zvuči kao loš monitor kabel. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows XP Service Pack 2 sa servisnim paketom Service Pack 1 | proliti | Windows Operating Systems | 6 | 21. ožujak 2009 08:54 |
| Ažuriraju se Service Pack 3 od Service Pack 1 | ralphp | Windows Operating Systems | 4 | 2. ožujak 2009 14:28 |
| Vista Service Pack 1 | DriFT01 | Općenito Software Chat | 3 | 21. prosinac 2008 12:49 |
| Service Pack 3 | rbscooby | Windows Operating Systems | 4 | 3. svibanj 2008 07:51 |
| Windows XP Service Pack 2 | teenee23 | Općenito Software Chat | 7 | 23. ožujak 2008 13:50 |
| Thread Tools | |
| |