![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik įdiegti Service Pack 2 ant mano PC mates, kad turi Windows XP Home ir ekranas visas geltonos spalvos. Aš išbandžiau wiggling VGA kabelis, ir kad nebuvo nustatyta problema ir aš ką tik įdiegta atsisiųsti iš NVIDIA svetainės bandyti išspręsti problemą ir kad hasn't darbą. Kiekvienas žino, kokia yra problema? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pereiti prie "Windows" operacinės sistemos forume.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gali būti, kad vairuotojai yra klaidingas arba kad VGA cable / ys yra gedimas arba kad VGA monitorius kortele arba bet tvarkykles yra klaidingas?
| |||
| |||
| Jis dirbo fine before I įdiegtas Service Pack 2. Aš tik patikrinti Device Manager "ir" Kiti įrenginiai "yra mano video kontrolierius |
|
| |||
| |||
| Skamba neblogai monitoriaus kabelį. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows XP Service Pack 3 | rbscooby | Windows "operacinės sistemos | 6 | Lapkritis 30, 2009 12:45 |
| Windows XP Service Pack 2 nuo Service Pack 1 | sąsiauris | Windows "operacinės sistemos | 6 | Kovas 21, 2009 08:54 |
| Atnaujinama su Service Pack 3 "Nuo Service Pack 1 | ralphp | Windows "operacinės sistemos | 4 | 2 kovas 2009 14:28 |
| Vista Service Pack 1 | DriFT01 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 21 gruodis 2008 12:49 |
| Windows XP Service Pack 2 | teenee23 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | Kovas 23, 2008 13:50 |
| Temos įrankiai | |
| |