![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Práve som nainštalovaný Service Pack 2 na mojom PC kámoše, ktorý má Windows XP Home a na obrazovke je žltá farbená. Som sa pokúsil wiggling VGA kábel a že nemá pevnú problém a som nainstalovala stiahnuť z webových stránok nvidia že sa pokúsi opraviť problém a že hasn't práce. Každý, kto vedia, čo je za problém? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přesun na operačných systémoch Windows fóre.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohlo to byť spôsobené tým, že ovládače sú chybné, alebo že je kábel VGA / pripojenie je chybný, alebo že VGA monitor karty alebo z akéhokoľvek ovládača sú chybné?
| |||
| |||
| Bolo to v poriadku, ako som nainštalovaný Service Pack 2. Len som overí správca zariadenia, a to za "Ďalšie zariadenia" je moje video radiče |
|
| |||
| |||
| Znie to ako zlý kábel monitora. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows XP Service Pack 2 z Service Pack 1 | prístrešok | Operačné systémy Windows | 6 | 21. marec 2009 08:54 |
| Aktualizácia sa Service Pack 3 Z Service Pack 1 | ralphp | Operačné systémy Windows | 4 | 2. marca 2009 14:28 |
| Vista Service Pack 1 | DriFT01 | Všeobecné Software Chat | 3 | 21. decembra 2008 12:49 |
| Service Pack 3 | rbscooby | Operačné systémy Windows | 4 | 3. mája 2008 07:51 |
| Windows XP Service Pack 2 | teenee23 | Všeobecné Software Chat | 7 | 23. marca 2008 13:50 |
| Thread Tools | |
| |