![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Всеки, инсталирани още (освен мен LOL). Ако е така, какво мислиш? Току-що го е направил, затова не съм имал време да се види дали всичко работи по-добре ......... Намери го в линка по-долу. Това е около половината страницата. Там са на 32 и 64 битови версии, както и версия на ISO за да можете да го изгори и актуализира множество компютри. http://www.microsoft.com/downloads/e...All + Категории |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз все още не, благодаря за главите горе съм го направя сега, надеждата е безболезнено.
| |||
| |||
| Типични .. Веднага след като се с Vista, те съобщение на нещо, което би било интересно да се пробвам ..
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Аз се борят, за да го намерите чрез този линк така намери един по-директен един. http://technet.microsoft.com/en-us/w.../dd262148.aspx |
|
| |||
| |||
| Cool Дейв, благодаря. Някои хора се казва, че ги взех час за определяне на натоварването. Свалих на ISO за 32 битов на моя приятел на компютъра и той взе около 20 минути може би. На мое, отворих тогава 64 битов SP2 и инсталиран MS го от сайта. Тя е около 4 минути да изтеглите и може би 20-25 за инсталацията. ЗАБЕЛЕЖКА: имах инсталиран на корейски език пакет на година или така преди. Аз трябваше да я деинсталирате преди да могат да направят SP2 инсталирате. Единственият езици се поддържат, доколкото са петте им състояние, в документацията, така че бъдете наясно, че преди да се опитате да изтеглите служба пакет. (Хубава работа на заглавната Хибрид, аз да споменем Server 2008, както и). |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| "Майкрософт" за пресата Windows 7 и Windows Server 2008 R2 | philthomas | Windows операционни системи | 0 | 23rd Jul 2009 01:54 |
| Windows XP Service Pack 2 от Service Pack 1 | проливат | Windows операционни системи | 6 | 21 Март 2009 08:54 |
| Не искам Vista SP1? - Windows Service Pack прозорци Инструмент | evilfantasy | Windows операционни системи | 3 | 10 май 2008 г. 15:21 |
| Windows Vista Service Pack 1 вече е на разположение. | evilfantasy | Windows операционни системи | 54 | 18 Март 2008 11:46 |
| Windows Vista Service Pack SP1 Дата на излизане? | Hybr! Г | Windows операционни системи | 11 | 5-и парламентарен Jan 2008 01:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |