![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Kdokoliv, je zatím (vedle mne lol). Pokud ano, co si o tom myslíte? Jen jsem to udělal, tak jsem neměla čas, aby zjistili, zda něco funguje lépe ......... Najdete ji v odkazu níže. je to asi na půl cesty dolů na stránku. Existují jak 32 a 64 bit verze, spolu s verzí pro ISO, takže se můžete vypálit a aktualizaci mnoha počítačích. http://www.microsoft.com/downloads/e...All + Kategorie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dosud, díky za hlavy až dělám nyní, doufám, že to bezbolestné.
| |||
| |||
| Typický .. Hned po opuštění s Vista, je něco zpráva, že by bylo zajímavé vyzkoušet ..
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| I snažily najít přes odkaz tak, aby zjistil více přímých jedna. http://technet.microsoft.com/en-us/w.../dd262148.aspx |
|
| |||
| |||
| Cool Dave, díky. Někteří lidé říkali, že se jim doba k down zatížení. I stáhli iso na 32 bitů na můj kamarád počítač a trvalo asi 20 minut, možná. O mně, já pak otevřela 64 bit SP2 a nainstalovaný z MS stránek. To trvalo asi 4 minuty ke stažení a možná 20-25 pro instalaci. POZNÁMKA: Měl jsem nainstalovaný korejský jazyk balíček rok nebo tak dávno. Musel jsem ho odinstalovat, než jsem mohl udělat SP2 nainstalovat. Jedinou jazyky jsou podporovány zatím pět jejich stav v dokumentaci, takže si je vědom, že před vámi pokusí stáhnout balíček Service. (Nice job o titul Hybridním, Myslel jsem zmínil server 2008 a). |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Úniky Microsoft Windows 7 a Windows Server 2008 R2 | philthomas | Operační systémy Windows | 0 | 23. července 2009 01:54 |
| Windows XP Service Pack 2 z Service Pack 1 | přístřešek | Operační systémy Windows | 6 | 21. březen 2009 08:54 |
| Nechcete Vista SP1? - Windows Service Pack Blocker Tool | evilfantasy | Operační systémy Windows | 3 | 10. května 2008 15:21 |
| Windows Vista Service Pack 1 je nyní k dispozici. | evilfantasy | Operační systémy Windows | 54 | 18. března 2008 11:46 |
| Windows Vista Service Pack SP1 Datum vydání? | Hybr! D | Operační systémy Windows | 11 | 5. ledna 2008 01:59 |
| Thread Nástroje | |
| |