![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Όποιος εγκαταστήσει ακόμα (εκτός από μένα lol). Αν ναι, τι νομίζεις; Μόλις το έκανε έτσι δεν είχα χρόνο για να δούμε αν κάτι λειτουργεί καλύτερα ......... Βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο. είναι περίπου στα μισά του δρόμου προς τα κάτω στη σελίδα. Υπάρχουν και οι δύο 32 και 64 bit εκδόσεις, μαζί με μια έκδοση για το ISO για να μπορείτε να κάψετε και ενημέρωση πολλούς υπολογιστές. Κατηγορίες http://www.microsoft.com/downloads/e...All + |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν έχω ακόμα, ευχαριστώ για τα κεφάλια επάνω μου κάνει τώρα, ελπίζουμε ότι είναι ανώδυνη.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τυπικά .. Αμέσως μετά την εγκατάλειψη με Vista, κυκλοφορεί κάτι που θα είχε ενδιαφέρον να δοκιμάσετε ..
|
| |||
| |||
| Θα παλέψει για να το βρείτε μέσω του συνδέσμου που βρέθηκε τόσο πιο άμεσος. http://technet.microsoft.com/en-us/w.../dd262148.aspx |
|
| |||
| |||
| Ψύχεται Dave, ευχαριστώ. Μερικά παιδιά έλεγαν χρειάστηκαν ώρες για να καθορίζονται φορτίο. Θα κατεβάσει το iso για 32 bit για φίλε μου υπολογιστή και χρειάστηκε περίπου 20 λεπτά ίσως. Από τη δική μου, τότε θα ανοίξει 64 bit SP2 και θα εγκατασταθεί από το MS site. Χρειάστηκαν περίπου 4 λεπτά για να "κατεβάσετε" και ίσως και 20-25 για την εγκατάσταση. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είχα εγκαταστήσει την κορεατική γλώσσα πακέτο ένα χρόνο περίπου πριν. Έπρεπε να απεγκαταστήσετε πριν θα μπορούσα να κάνω την εγκατάσταση του SP2. Το μόνο γλώσσες που υποστηρίζονται μέχρι στιγμής είναι τα πέντε δηλώνουν στην τεκμηρίωση, ώστε να γνωρίζουν ότι, πριν από την προσπάθειά σας να κάνετε λήψη του πακέτου υπηρεσιών. (Μπράβο για τον τίτλο Υβριδικοί, εννοούσα να αναφέρω το 2008 ως διακομιστή καλά). |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τύπου Microsoft Windows 7 και Windows Server 2008 R2 | philthomas | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 23 Ιουλ 2009 01:54 |
| Windows XP Service Pack 2 από το Service Pack 1 | ρίξει | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 21 Μαρ 2009 08:54 |
| Δεν θέλετε Vista SP1; - Windows Service Pack Blocker Tool | evilfantasy | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 10η Μαΐου 2008 15:21 |
| Windows Vista Service Pack 1 είναι πλέον διαθέσιμη. | evilfantasy | Λειτουργικά συστήματα Windows | 54 | 18 Μαρ 2008 11:46 |
| Windows Vista Service Pack SP1 Ημερομηνία κυκλοφορίας; | Hybr! Δ | Λειτουργικά συστήματα Windows | 11 | 5 Jan 2008 01:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |