![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Svatko instalirane još ga (osim mene lol). Ako je tako, što ti misliš? Samo sam to tako da nisam imao vremena da se vidi je li išta bolje radi ......... Nađi ga na link ispod. radi se o pola puta prema dolje na stranici. Tu su i 32 i 64 bitne verzije, uz verzija za ISO tako da možete izgorjeti Internet i ažurirati mnogim računalima. + http://www.microsoft.com/downloads/e...All Kategorije |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nisam još, hvala za jedan dan prednje jedro gore sam to sad, nade je bezbolan.
| |||
| |||
| Tipične .. Odmah nakon odustajanja sa Vidik, one release nešto što bi bilo zanimljivo isprobati ..
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Borila sam pronaći putem linka, tako da se nađe više izravne jedan. http://technet.microsoft.com/en-us/w.../dd262148.aspx |
|
| |||
| |||
| Dave Cool, hvala. Neki ljudi su se govoreći: "Bilo je vrijeme da ih dolje učitavanje. Ja preuzimanje datoteka ISO za 32 bita na moj prijatelj kompjuter i to je oko 20 minuta možda. O meni, onda sam otvorila i 64 bita SP2 instaliran iz MS stranicama. Bilo je oko 4 minuta to preuzimanje datoteka i možda 20-25 za instalaciju. NAPOMENA: JA je Installer paket Korejski jezik godišnje ili tako ago. morao sam deinstalirati ga prije nego što sam mogao učiniti SP2 instalirati. Jedini jezike podržava do sada su pet su države u dokumentaciji tako biti svjesni da je pred vama pokušati preuzimanje datoteka Usluga paket. (Dobar posao na naslov Hybrid, ja značilo da spomenemo Server 2008 kao i). |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Izdanja Microsoft Windows 7 i Windows Server 2008 R2 | philthomas | Windows Operating Systems | 0 | 23. srpnja 2009 01:54 |
| Windows XP Service Pack 2 sa servisnim paketom Service Pack 1 | proliti | Windows Operating Systems | 6 | 21. ožujak 2009 08:54 |
| Ne želite Vidik SP1? - Windows Service Pack Blocker Tool | evilfantasy | Windows Operating Systems | 3 | 10. svibanj 2008 15:21 |
| Windows Vista Service Pack 1 je sada dostupno. | evilfantasy | Windows Operating Systems | 54 | 18. ožujak 2008 11:46 |
| Windows Vista Service Pack SP1 Datum objave? | Hybr! D | Windows Operating Systems | 11 | 5. siječanj 2008 01:59 |
| Thread Tools | |
| |