![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| כל אחד זה מותקן עדיין (חוץ מזה לי LOL). אם כן, מה אתה חושב? אני רק עשיתי את זה כדי שאני לא היה זמן כדי לראות אם משהו עובד טוב יותר ......... מצא את זה בקישור הבא. זה בערך בחצי הדרך במורד הדף. ישנם הן 32 ו 64 ביט גירסאות, יחד עם גרסה של ISO, כך שתוכלו לצרוב ולעדכן אותו במחשבים רבים. http://www.microsoft.com/downloads/e...All קטגוריות + |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני עדיין לא, תודה על הראש עד עכשיו אני עושה את זה, מקווה שזה painless.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אופיינית .. מיד אחרי מוותרת עם Vista, הם משחררים משהו כי היה מעניין לנסות ..
|
| |||
| |||
| אני struggled למצוא אותו דרך קישור זה כדי למצוא אחד יותר ישיר. http://technet.microsoft.com/en-us/w.../dd262148.aspx |
|
| |||
| |||
| מגניב דייב, תודה. כמה אנשים היו אומרים את זה לקח להם שעות כדי לטעון למטה. אני הורדתי את ה ISO של 32 ביט על מחשב של חבר שלי, וזה לקח בערך 20 דקות, אולי. ב שלי, אז פתחתי 64 ביט SP2 והתקנת אותו באתר של MS. זה לקח בערך 4 דקות להוריד ואולי 20-25 להתקנה. הערה: היו לי מותקנת חבילת השפה הקוריאנית של לפני שנה בערך. הייתי צריך להסיר אותה לפני שאני יכול לעשות את התקנת SP2. רק השפות הנתמכות עד כה הם חמישה הם המדינה את המסמכים כדי להיות מודע כי לפני שאתה מנסה להוריד את חבילת השירות. (עבודה טובה על כותרת Hybrid, התכוונתי להזכיר את Server 2008 גם כן). |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מיקרוסופט ההודעות של Windows 7 ו-Windows Server 2008 R2 | philthomas | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 23 יולי 2009 01:54 |
| Windows XP Service Pack 2 מ Service Pack 1 | לשפוך | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 21st מרץ 2009 08:54 |
| לא רוצה את Vista SP1? - Windows Service Pack חסימת כלי | evilfantasy | מערכות ההפעלה Windows | 3 | -10 במאי 2008 15:21 |
| Windows Vista Service Pack 1 זמין כעת. | evilfantasy | מערכות ההפעלה Windows | 54 | 18 מרץ 2008 11:46 |
| Windows Vista Service Pack SP1 תאריך פרסום? | Hybr! ד | מערכות ההפעלה Windows | 11 | ה -5 בחודש ינואר 2008 01:59 |
| שרשרת כלים | |
| |