![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kiekvienas įdiegtas dar (be manęs lol). If so, what do you think? Aš tiesiog padarė tai, kad aš ne kartą teko matyti, jei kas nors veikia geriau ......... Rasti jį į žemiau esančią nuorodą. it's about pusiaukelėje žemyn. Yra ir 32 ir 64 bitų versijas, kartu su už ISO versija, kad būtų galima ją įrašyti ir atnaujinti daugelį kompiuterių. http://www.microsoft.com/downloads/e...All+Categories |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš dar ne, ačiū už Heads up darau dabar, tikiuosi, tai neskausminga.
| |||
| |||
| Tipiška .. Iškart po mesti su Vista jie išleisti kažką, kad būtų įdomu pabandyti ..
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Aš sunkiai sekėsi rasti per šią nuorodą, kad rasta daugiau tiesioginių vieną. http://technet.microsoft.com/en-us/w.../dd262148.aspx |
|
| |||
| |||
| Cool Dave, ačiū. Kai kurie žmonės buvo sakydamas, kad tai buvo jų valandų nustatyta apkrova. I downloaded ISO 32 bitų Draugaukime kompiuterio ir užtruko apie 20 minučių gal. Apie mano, aš tada atidarė 64-bit SP2 ir įdiegtas MS svetainę. Tai truko apie 4 minutes atsisiųsti ir įdiegti 20-25 gal. PASTABA: turėjau įrengtas korėjiečių kalbos paketo metus arba tiek atgal. Man teko jį pašalinti prieš galėjau padaryti SP2 įdiegti. Tik palaikomų kalbų kiek yra penkios jos būklę dokumentacijos tiek reikia žinoti, kad prieš bandant atsisiųsti Paslaugų paketas. (Nice job on pavadinimas "Hybrid, Aš norėjau paminėti Server 2008 taip pat). |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Microsoft" išleidžia "Windows 7 bei Windows Server 2008 R2 | philthomas | Windows "operacinės sistemos | 0 | 23 liepa 2009 01:54 |
| Windows XP Service Pack 2 nuo Service Pack 1 | sąsiauris | Windows "operacinės sistemos | 6 | Kovas 21, 2009 08:54 |
| Nenorite Vista SP1? - Windows Service Pack Blocker Tool | evilfantasy | Windows "operacinės sistemos | 3 | Gegužė 10, 2008 15:21 |
| Windows Vista Service Pack 1 is now available. | evilfantasy | Windows "operacinės sistemos | 54 | Kovas 18, 2008 11:46 |
| Windows Vista Service Pack Service Pack 1 Release Date? | Hybr! D | Windows "operacinės sistemos | 11 | 5 sausis 2008 01:59 |
| Temos įrankiai | |
| |