![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Oricine instalat încă (în afară de mine lol). Dacă da, ce crezi? Tocmai am făcut-o aşa că nu au avut timp pentru a vedea dacă este ceva mai bine de lucrări ......... Găseşte-l în link-ul de mai jos. este vorba despre jumatatea paginii. Există atât o 32 şi 64 de biţi, împreună cu o versiune pentru un ISO, astfel încât să puteţi arde şi actualizaţi mai multe calculatoare. http://www.microsoft.com/downloads/e...All + Categorii |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu am încă, mulţumesc pentru capul sus am face-o acum, speranţa este durere.
| |||
| |||
| Tipic .. Imediat după ce au cu Vista, ele eliberarea ceva care ar fi fost interesant să încerc ..
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Am luptat să-l găsiţi prin care se leagă atât de găsit o mai directă una. http://technet.microsoft.com/en-us/w.../dd262148.aspx |
|
| |||
| |||
| Cool Dave, multumesc. Unii oameni s-au luat-o spunându-le în jos de ore să se încarce. Am descarcat de pe ISO pentru 32 de biţi pe amicul meu de computer şi că a durat circa 20 de minute, poate. Pe al meu, am deschis apoi pe 64 biţi SP2 instalat şi de pe site-ul MS. A fost nevoie de aproximativ 4 minute pentru a descărca şi poate 20-25 de instalare. NOTĂ: Am avut instalat limba coreeană pachet un an în urmă. A trebuit să-l dezinstalaţi înainte de a-mi putea face cu SP2 instalat. Singura limbile suportate până acum sunt cele cinci au stat în documentaţia astfel încât să fie conştient de faptul că înainte de a descărca pachetul de servicii. (Bună treabă pe titlul Hybrid, am vrut să menţionăm server 2008, de asemenea). |
![]() |
|
| Marcaje |