![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Свако инсталиране још га (осим мене лол). Ако је тако, шта ти мислиш? Само сам то тако да нисам имао времена да се види да ли је било што боље ради ......... Нађи га на линк испод. ради се о пола пута према доле на страници. Ту су и 32 и 64 битне верзије, уз верзија за ИСО тако да можете изгорети то па модернизирати многим рачунарима. + Хттп://ууу.мицрософт.цом/доунлоадс/е...Алл Категорије |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нисам још, хвала за један дан глава горе сам то сад, наде је безболан.
| |||
| |||
| Типичне .. Одмах након одустајања са Видик, оне релеасе нешто што би било занимљиво испробати ..
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Борила сам пронаћи путем линка, тако да се нађе више директне један. хттп://тецхнет.мицрософт.цом/ен-ус/у.../дд262148.аспкс |
|
| |||
| |||
| Даве Цоол, хвала. Неки људи су се говорећи: "Било је време да их доле отпремање. Ја скидати податке ИСО за 32 бита на мој пријатељ компјутер и то је око 20 минута можда. О мени, онда сам отворила и 64 бита СП2 инсталиран из МС страницама. Било је око 4 минута за скидати податке па можда 20-25 за инсталацију. НАПОМЕНА: ЈА је инсталиран пакет Корејски језик годишње или тако аго. морао сам деинсталирам га пре него што сам могао учинити СП2 инсталирати. Једини језике подржава до сада су пет су државе у документацији тако бити свесни да је пред вама покушати скидати податке Услуга пакет. (Добар посао на наслов Хыбрид, ја значило да споменем Сервер 2008 као и). |