![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Herkes henüz (yanında yaz) lol bu yüklü. Eğer öyleyse, ne düşünüyorsun? Eğer her şey daha iyi ......... eserlerini sadece bende var onu görmek vakit geçirdim değil Aşağıdaki bağlantıyı onu bulun. bu yaklaşık yarım sayfayı aşağı. Olduğundan, onu yakmak ve birçok bilgisayar güncelleştirme İki 32 ve 64 bit sürümleri birlikte bir ISO için bir sürüm bulunmaktadır. http://www.microsoft.com/downloads/e...All + Kategoriler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben henüz, başları için teşekkürler Şimdi, bu acısız's umut onu yapıyorum var.
| |||
| |||
| Tipik .. Sağ Vista ile ondan ilginç olurdu, bu sürüm şey .. denemek için vazgeçerek sonra
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Bu bağlantı üzerinden çok daha kısa bir tane buldum onu bulmak için mücadele. http://technet.microsoft.com/en-us/w.../dd262148.aspx |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler Dave Harika. Bazı insanlar kendilerini aşağı yük saat sürdü diyordun. Ben 32 bit için dostum bilgisayarında iso indirilen ve belki yaklaşık 20 dakika sürdü. Mayın Açık Daha sonra açılan 64 bitlik SP2 ve MS sitesinden de yükledim. Bu indirmek ve belki 20-25 Kurulum için yaklaşık 4 dakika sürdü. NOT: Bir yıl kadar önce Kore dili paketi yüklü vardı. Sanırım SP2 yüklendikten yapabileceğini önce kaldırmak zorunda kaldı. Tek dil, bugüne kadar gelen belgelere böylece haberdar olmak ve beş devlet önce size Hizmet paketi indirmek için girişimini destekledi. Başlık Hibrid üzerinde (İyi iş, ben sunucu 2008 de bahsetmiyorum) anlamına geliyordu. |
![]() |
|
| Bookmarks |