менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Пакет оновлень 2 для Windows Server 2008 і Windows Vista

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 травня 2009, 22:17
Донор групи

Будь-яке встановлено ще (крім мене LOL). Якщо так, то як ви думаєте? Я просто зробив так, щоб я не встиг побачити, якщо нічого краще працює .........

Знайти у наведеній нижче посиланням. це приблизно на півдорозі вниз по сторінці. Є й 32 і 64 бітні версії, поряд з версією для ISO так що ви можете записати його та оновити кілька комп'ютерів.

http://www.microsoft.com/downloads/e...All+Categories
Old
Адміністратор групи

У мене поки що немає, спасибі за Heads Up роблю це зараз, сподіваюся, що це безболісно.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old
Донор групи

Типова ..

Відразу після відмови з Vista, вони випускають те, що було б цікаво спробувати ..
Old
Адміністратор групи

Я намагалася знайти її через посилання так, що знайшли більш прямим.

http://technet.microsoft.com/en-us/w.../dd262148.aspx
Old
Донор групи

Cool Дейв, спасибо. Деякі люди говорили їм знадобилося годин вниз навантаження. Я завантажив ISO для 32-бітових на комп'ютері мого приятеля і було потрібно близько 20 хвилин, може бути. По моему, я відкрив потім 64 розрядна SP2 та встановити її з сайту MS. Це зайняло близько 4 хвилини для завантаження і, можливо, 20-25 для встановлення.

ПРИМІТКА: У мене був встановлений пакет корейська мова рік тому. Мені довелося видалити його перш, ніж я міг зробити SP2 встановити. Мови тільки підтримуються до сих пір є п'ять їхній стан у документації, щоб бути в курсі, що перш ніж намагатися завантажити пакет послуг.

(Ніцца роботу на назву Hybrid, я хотів сказати Server 2008, а).
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.