menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Nastavení uživatelských práv na Workgroup Server 2003, stroj

Reply

Thread Nástroje
Old 15. června 2009, 14:07
Člen Skupina

Default Nastavení uživatelských práv na Workgroup Server 2003, stroj

Potřebuji nastavit uživatelská práva pro různé počítače ve své malé kanceláři. Já jsem s otázkami. Podívala jsem se na to tady FAQ, ale já jsem ještě s problémy. Co se stane, je i omezit práva pouze na mém počítači na určité složky uvnitř větší složky. Chci, aby všichni, kteří mají přístup k větší složku, ale na vnitřní složky i testoval jenom já. Tak každý má stále přístup k ní. Dokonce jsem sňal "všichni" v podílu, ale i technicky nechtějí dělit každou složku, do toho, nebo to mám, přiřadit různé uživatelských práv ke každé jiné složky v této složce větší? Pomoc by ocenili. Díky! (FYI Chtěl bych neměl dát na tuto doménu, vzhledem k malé velikosti podniku)
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Práva na sdílení sítí na server nezůstanu, když se odhlásit a Back In flamefrenzy56 Operační systémy Windows 0 18. srpna 2009 06:13
FTP přístup k problému na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 steveballmer Operační systémy Windows 0 12 června 2009 01:02
Windows Server 2003 SP2 na Citrix PS 3.0 - server restartován po posledním přihlášení uživatele mimo dmb Operační systémy Windows 0 20. května 2009 13:40
Nastavení Wireless na Staré XP stroj ralphp Sítě, Modemy & VoIP 13 2. března 2009 06:22
Workgroup problémy server 2003 a Vista Henry Jones Operační systémy Windows 1 24. srpen 2007 03:43
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.