![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Potřebuji nastavit uživatelská práva pro různé počítače ve své malé kanceláři. Já jsem s otázkami. Podívala jsem se na to tady FAQ, ale já jsem ještě s problémy. Co se stane, je i omezit práva pouze na mém počítači na určité složky uvnitř větší složky. Chci, aby všichni, kteří mají přístup k větší složku, ale na vnitřní složky i testoval jenom já. Tak každý má stále přístup k ní. Dokonce jsem sňal "všichni" v podílu, ale i technicky nechtějí dělit každou složku, do toho, nebo to mám, přiřadit různé uživatelských práv ke každé jiné složky v této složce větší? Pomoc by ocenili. Díky! (FYI Chtěl bych neměl dát na tuto doménu, vzhledem k malé velikosti podniku) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Práva na sdílení sítí na server nezůstanu, když se odhlásit a Back In | flamefrenzy56 | Operační systémy Windows | 0 | 18. srpna 2009 06:13 |
| FTP přístup k problému na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 | steveballmer | Operační systémy Windows | 0 | 12 června 2009 01:02 |
| Windows Server 2003 SP2 na Citrix PS 3.0 - server restartován po posledním přihlášení uživatele mimo | dmb | Operační systémy Windows | 0 | 20. května 2009 13:40 |
| Nastavení Wireless na Staré XP stroj | ralphp | Sítě, Modemy & VoIP | 13 | 2. března 2009 06:22 |
| Workgroup problémy server 2003 a Vista | Henry Jones | Operační systémy Windows | 1 | 24. srpen 2007 03:43 |
| Thread Nástroje | |
| |