μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Ρύθμιση δικαιωμάτων χρήστη σε Workgroup Server 2003 Machine

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15 Ιουν 2009, 14:07
Μέλος Ομάδα

Default Ρύθμιση δικαιωμάτων χρήστη σε Workgroup Server 2003 Machine

Θα χρειαστεί να ρυθμίσετε τα δικαιώματα του χρήστη για διαφορετικούς υπολογιστές στο μικρό γραφείο. Είμαι έχοντας θέματα. Κοίταξα το FAQ του εδώ, αλλά είμαι ακόμα πρόβλημα. Αυτό που συμβαίνει είναι να περιορίσει τα δικαιώματα μόνο για τον υπολογιστή μου για ένα συγκεκριμένο φάκελο μέσα σε ένα μεγαλύτερο φάκελο. Θέλω ο καθένας να έχει πρόσβαση στο φάκελο, αλλά και το μεγαλύτερο στην εσωτερική φάκελο i δοκιμές ήταν μόνο εμένα. Λοιπόν ο καθένας έχει ακόμη πρόσβαση σε αυτό. Ι ακόμη και απογειώθηκε "όλους" στην μετοχή, αλλά τεχνικά δεν θέλουν να μοιραστούν σε κάθε φάκελο, ή να έχω κάνει, για να εκχωρήσετε διαφορετικά δικαιώματα σε κάθε χρήστη διαφορετικό φάκελο αυτό σε μεγαλύτερο φάκελο; Βοήθεια θα εκτιμηθεί. Ευχαριστώ! (FYI, θα ήθελα να μην χρειάζεται να τεθεί αυτό σε έναν τομέα, λόγω του μικρού μεγέθους της επιχείρησης)
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δικαιώματα σχετικά με τη δικτύωση Μερίδιο να υπηρετώ Δεν Μένοντας όταν αποσυνδεθείτε και Back In flamefrenzy56 Λειτουργικά συστήματα Windows 0 18 Αυγ 2009 06:13
FTP πρόσβαση πρόβλημα σχετικά με το Windows Server 2003 με ISA Server 2004 steveballmer Λειτουργικά συστήματα Windows 0 12 Ιουν 2009 01:02
Windows Server 2003 SP2 για Citrix PS 3.0 - Server επανεκκίνηση μετά την τελευταία χρήστης ορίζεται DMB Λειτουργικά συστήματα Windows 0 20 Μαΐου 2009 13:40
Ρύθμιση Wireless σε Παλιά XP Machine ralphp Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 13 2η Μαρ 2009 06:22
Προβλήματα Workgroup Server 2003 και Vista Henry Jones Λειτουργικά συστήματα Windows 1 24 Αυγ 2007 03:43
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.