![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mi je potrebno za podešavanje korisničkih prava na različitim računalima u moj mali ured. Imam pitanja. Gledam na FAQ's ovdje ali ja sam još uvijek imate poteškoća. Što se događa je i ograničavanje prava na samo računalo na određenu mapu unutar veću mapu. Želim da svi imaju pristup veću mapu ali na unutrašnjem mapu testiranje sam bio samo ja. Pa ipak svatko ima pristup do njega. Čak sam skinula "svima" u dionici, ali i tehnički ne želite dijeliti svaki folder tamo, ili ću morati da dodijeliti drugi korisnik prava na svaku drugu mapu u ovom veću mapu? Pomoć bi bilo poštovati. Hvala! (Za Vašu informaciju ja bih da se ne moram staviti na ovu domenu, zbog male veličine poslovnog) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Prava na dionice za umrežavanje Stranica nije Ostati kada se odjaviti i Back In | flamefrenzy56 | Windows Operating Systems | 0 | 18. kolovoz 2009 06:13 |
| FTP pristup problemu na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 | steveballmer | Windows Operating Systems | 0 | 12. lipnja 2009 01:02 |
| Windows 2003 SP2 serveru na Citrix 3,0 PS - server restartuje nakon zadnjeg user logs out | dmb | Windows Operating Systems | 0 | 20. svibanj 2009 13:40 |
| Postavljanje Wireless na starom XP Machine | ralphp | Networking, Modemi & VoIP | 13 | 2. ožujak 2009 06:22 |
| Workgroup Server 2003 i problemi vidik | Henry Jones | Windows Operating Systems | 1 | 24. kolovoz 2007 03:43 |
| Thread Tools | |
| |