![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני צריך להגדיר הרשאות עבור מחשבים שונים שלי משרדיות קטנות. אני נתקל בבעיות. הסתכלתי על שאלות נפוצות כאן אבל אני עדיין מתקשה. מה קורה אני הוא להגביל את הזכויות רק על המחשב שלי תיקייה מסוימת בתוך התיקייה גדול. אני רוצה את כולם על מנת לקבל גישה אל התיקייה אבל גדול על התיקייה הפנימית הייתי בודק רק אני. טוב לכולם יש עדיין גישה אליו. אני אפילו לקח ממני "כולם" את השיתוף, אבל מבחינה טכנית אני לא רוצה לשתף כל תיקייה שם, או שאני צריך לעשות, כדי להקצות זכויות שונות לכל משתמש אחר תיקייה זו תיקייה גדולה? עזרה יהיה מוערך. תודה! (לידיעתך, אני רוצה לא צריך לשים את זה על התחום בשל הגודל הקטן של בית העסק) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הזכויות על שיתוף ברשת לשרת לא להישאר מחוץ ו בעת הכניסה בחזרה | flamefrenzy56 | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 18 אוגוסט 2009 06:13 |
| גישת ה-FTP בעיה ב-Windows Server 2003 עם ISA Server 2004 | steveballmer | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 12th יוני 2009 01:02 |
| Windows Server 2003 SP2 על Citrix PS 3.0 - שרת מחדש לאחר שעבר המשתמש יתחבר החוצה | dmb | מערכות ההפעלה Windows | 0 | ה -20 במאי 2009 13:40 |
| הגדרת אלחוטי על מחשב ישן XP | ralphp | רישות, מודמים & VoIP | 13 | 2nd מרץ 2009 06:22 |
| עבודה בעיות Server 2003 and Vista | הנרי ג 'ונס | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 24 אוגוסט 2007 03:43 |
| שרשרת כלים | |
| |