mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Parametrai vartotojo teisių Server 2003 Workgroup Edition Machine

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 15, 2009, 14:07
Narys

Default Parametrai vartotojo teisių Server 2003 Workgroup Edition Machine

Man reikia pakeisti vartotojo teises skirtingų kompiuterių mano mažame biure. Turiu problemų. Aš pažvelgė FAQ čia, bet aš vis dar kyla problemų. Kas atsitiks, tai aš apriboti teises tik savo kompiuteryje, kai aplanko viduje didesni kataloge. Noriu, kad kiekvienas turi prieigą prie didesnių aplanko, bet vidinis aplankas buvau bandymai tik man. Na visi dar turi priėjimą prie jo. Aš net išskrido "visi" ir dalintis, bet aš techniškai nenoriu dalintis tarpusavyje yra kataloge, ar man reikia, priskirti skirtingas vartotojo teises viena kitą aplanką šiame didesni aplanko? Pagalba turėtų būti vertinama. Ačiū! (FYI Norėčiau neturi įdėti šį domeną, nes mažos įmonės)
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Teisių į tinklą Dalintis prie serverio negali likti ne kai atsijungti ir atgal flamefrenzy56 Windows "operacinės sistemos 0 Rugpjūtis 18, 2009 06:13
FTP problemą Windows Server 2003 su ISA Server 2004 steveballmer Windows "operacinės sistemos 0 Birželis 12, 2009 01:02
Windows 2003 SP2 serveryje 3,0 PS Citrix - Serveris bus paleistas iš naujo po paskutinio vartotojo Įrašai iš DMB Windows "operacinės sistemos 0 Gegužė 20, 2009 13:40
Konfigūravimas Wireless dėl Senas XP Machine ralphp Networking, Modems & VoIP 13 2 kovas 2009 06:22
Problemų Server 2003 Workgroup Edition ir Vista Henry Jones Windows "operacinės sistemos 1 Rugpjūtis 24, 2007 03:43
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.