mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Setting lietotāju tiesībām attiecībā uz Workgroup Server 2003 Machine

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 15, 2009, 14:07
Loceklis

Default Setting lietotāju tiesībām attiecībā uz Workgroup Server 2003 Machine

Man vajag noteikt lietotāju tiesības uz dažādiem datoriem manā mazu biroju. Man ir problēmas. Es paskatījos FAQ's here, bet es esmu joprojām ir problēmas. Kas notiek, ir i ierobežot tikai ar manu datoru tiesības uz noteiktu mapi iekšā lielāku mapi. Es gribu visiem piekļūt lielāku map, bet iekšpusē mape man bija pārbaude just me. Arī visi vēl ir pieejams. Es pat novilka "ikvienam" ir daļas, bet es tehniski nevēlas dalīties katrā mapē tur, vai man ir, piešķirt dažādas lietotāju tiesības katrai citā mapē šajā lielāks mapi? Palīdzību tiktu novērtēta. Pateicība! (FYI Es gribētu tādu, kas īsteno šo par domēna dēļ neliels uzņēmējdarbība)
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Tiesības Networking daļu Server neapmetas kad Logging Out un atpakaļ flamefrenzy56 Windows Operating Systems 0 18 augusts 2009 06:13
FTP pieeja problēmu Windows Server 2003 ar 2004 ISA Server steveballmer Windows Operating Systems 0 12 jūnijs 2009 01:02
Windows 2003 SP2 serverī 3,0 Citrix PS - Server restart pēc pēdējās lietotājs piesakās out DMB Windows Operating Systems 0 20 maijs 2009 13:40
Iestatīšana Bezvadu par Vecā XP Machine ralphp Networking, Modemi & VoIP 13 2 marts 2009 06:22
Workgroup problēmas Server 2003 un Vista Henry Jones Windows Operating Systems 1 24 augusts 2007 03:43
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.