menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Nastavení užívateľských práv na Workgroup Server 2003, stroj

Reply

Thread Tools
Old 15. júna 2009, 14:07
Člen Skupina

Potrebujem nastaviť užívateľské práva pre rôzne počítače vo svojej malej kancelárii. Já jsem s otázkami. Podívala jsem se na to tady FAQ, ale já jsem ještě s problémami. Čo sa stane, je aj obmedziť práva len na mojom počítači na určité zložky vo vnútri väčšie zložky. Chcem, aby všetci, ktorí majú prístup k väčšej zložku, ale na vnútorné zložky i testoval jenom já. Tak každý má stále prístup k nej. Dokonca som snaľí "všetci" v podielu, ale aj technicky nechcú rozdeliť každú zložku, do toho, alebo to mám, priradiť rôzne užívateľských práv ku každej inej zložky v tejto zložke viac? Pomoc by ocenili. Vďaka! (Fyi Chtěl bych nemal dať na túto doménu, vzhľadom k malej veľkosti podniku)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.