мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Постављање корисничких права на Уоркгроуп Сервер 2003 Мацхине

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15. јуни 2009, 14:07
Мембер Гроуп

Ми је потребно за подешавање корисничких права на различитим рачунарима у мој мали уред. Имам питања. Гледам на ФАК'с овде али ја сам још увек имате потешкоћа. Шта се дешава је и ограничавање права на само рачунар на одређену фасциклу унутар већу фасциклу. Желим да сви имају приступ већу фасциклу али на унутрашњем фасциклу тестирање сам био само ја. Па ипак свако има приступ до њега. Чак сам скинула "свима" у дионици, али и технички не желите да деле сваки фолдер тамо, или ћу морати да доделите други корисник права на сваку другу фасциклу у овом већу фасциклу? Помоћ би било поштовати. Хвала! (За вашу информацију ја бих да се не морам ставити на ову домену, због мале величине пословног)
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц