![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, това е първият ми пост като просто се присъедини към форума, така здрасти на всички, първо на всички. Моят проблем, който аз не разбирам, е, че имам 3.4Gig процесор и 1Gig Арама, аз също трябва installe, сравнително наскоро, Windows Vista Premium - но компютъра ми изглежда да е много много бавно във всичко, той няма и харчи почти всичките си време писане или четене от твърдия пробег (80Gig) - това е, което изглежда е което бавно. Игри, които използват за пускане Добре изглежда търкалям заедно сега и дори отварянето на интернет браузъра отнема завинаги - непременно Vista не могат да бъдат единствено отговорни за този кошмар, който прави всичко толкова скучен? Имам насрочено defrag и диск чисти всяка седмица и избяга отново днес, за да види дали го прави разлика. Е, точно както аз съм събота можете да пишете това, компютърни твърди пробег е whirring далеч водене зает, въпреки че не мисля, има нещо, че следва да beed да се прави. Крайно парче инфо - има много малко в началния етап списък т.е. фон дейности като премине всички тях на разстояние, така че няма оправдание за contant диск за достъп, които мога да измисля. Надявам се, че някой е в състояние да хвърли малко повече светлина върху това. Ако отговорът е да се деинсталира Vista и се върна към XP, не съм сигурен как да го направя, защото аз не получавам XP диск с компютъра си, той е по-твърд диск като бек-горе някъде. С уважение, Марк. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте Маркир
Добре дошли на TCF Свърза ли се 32-битова или 64-битова версия? Също така, не сте XP на машината да започне? Vista може да бъде една масивна шушу ресурс. Повече информация за вашия компютър спецификациите моля. Моята система: #
|
|
| |||
| |||
| Здравей Wolfey. Направих получите 64-битова версия и XP беше инсталиран преди това да. Мисля, че искате да се върнете към нея, но не разполагат с никакви CD или нещо такова, тъй като беше държани като резервна папка някъде на твърдия диск - Аз мисля, че открихме, че на отделен диск (дял), но всички папките са заключени и аз арго правя нищо с тях. Марк. |
|
| |||
| |||
| Корекция - Имам 32 битова система, като просто проверява моя свойства. Марк. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Когато за първи път се промени към Vista е много бавен, това е надолу, за да имат проблеми с моя дисплей и звукови драйвери.
Въпреки че те са били предназначени за Vista и инсталирана правилно те причинени на компютъра да бъде бавно, както ада. Отвори задача ръководител и след процесора и RAM ползването%. Имате ли инсталирани най-новите звукови и видео драйвери? Можете да направите това, като направим Windows Update или да преминете към производителите уебсайт. NVidia карти, по-специално има проблеми с Vista. Това се приема че си направил прясна инсталирате и не разполагат с вирус или шпионин-фаянс за PC. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Добре дошли на форума твърде ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Марк Ей, добре дошли на TCF. Vista, както Волфи-членки, е повече от ресурс свиня XP, отколкото някога е бил. Постоянното използване на HDD е така, защото Vista изтича на овена да го изпълни задачите, за да се използва както за съхранение HDD динамични овен. Това се нарича swapfile. Бих силно препоръчваме допълнително GB на овен за смекчаване на проблема.
|
| |||
| |||
| Здравейте хора и благодаря за съвета. Аз съм на път да отидем и да купим още малко памет и ще докладва отново по-късно. С уважение, Марк. |
|
| |||
| |||
| Вие сте добре дошли Марк, че това, което ние сме тук за. Да, да публикувате назад и да знаят как се отиде. наздравици.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |