![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, αυτή είναι η πρώτη μου θέση έχοντας μόλις προσχώρησαν το φόρουμ, οπότε γεια σε όλους πρώτα απ 'όλα. Το πρόβλημά μου, που δεν καταλαβαίνω, είναι ότι έχω μια 3.4Gig επεξεργαστή και μνήμης RAM 1Gig, έχω επίσης installe, σχετικά πρόσφατα, τα Windows Vista Premium - αλλά, ο υπολογιστής μου φαίνεται να είναι πολύ πολύ αργή σε ό, τι και να ξοδεύει μόνο για όλες τις χρόνο γραπτώς ή με την ανάγνωση από το σκληρό δίσκο (80Gig) - αυτό είναι αυτό που φαίνεται να καθιστούν αργή. Αγώνες που χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση ok φαίνεται να κυλίω μαζί τώρα και ακόμα και το άνοιγμα ενός προγράμματος περιήγησης στο Internet λαμβάνει πάντα - σίγουρα Vista δεν μπορεί να είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για αυτόν τον εφιάλτη που κάνει τα πάντα τόσο κουραστική; Έχω μια προγραμματισμένη Defrag και καθαρό δίσκο κάθε εβδομάδα και έτρεξε και πάλι σήμερα για να δει αν θα κάνει καμία διαφορά. Λοιπόν, όπως είμαι εδώ Σάββατο πληκτρολογώντας αυτό, το σκληρό δίσκο του υπολογιστή είναι στρηφογύρισμα μακριά διατήρηση απασχολημένος, αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που θα πρέπει να beed να κάνει. Τελική κομμάτι πληροφορίες - υπάρχει πολύ λίγο στην εκκίνηση λίστα δηλαδή το πλαίσιο των δραστηριοτήτων όπως switched off όλα αυτά, οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την πρόσβαση Επικοινωνία δίσκο που μπορώ να σκεφτώ. Ελπίζω κάποιος να μπορέσει να ρίξει λίγο φως σε αυτό το θέμα. Εάν η απάντηση είναι να απεγκαταστήσετε Vista και να επιστρέψουμε σε XP, δεν είμαι βέβαιος πώς να το κάνουμε αυτό, επειδή δεν πάρετε μια XP δίσκου με τον υπολογιστή μου, είναι για τον σκληρό δίσκο σαν back-up κάπου. Χαιρετισμοί, Mark. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello Mark
Καλώς ήλθατε στο TCF Πήρες τα 32 bit ή των 64 bit έκδοση; Επίσης, έκανε έχετε XP στο μηχάνημα για να αρχίσει με; Vista μπορεί να είναι ένα τεράστιο πόρο hugger. Περισσότερες λεπτομέρειες για το PC σας παρακαλώ specs. Το σύστημά μου: #
|
|
| |||
| |||
| Γεια Wolfey. I did get έκδοση των 64 bit και XP είχε εγκατασταθεί προηγουμένως ναι. Νομίζω ότι θα ήθελα να επανέλθω σε αυτό, αλλά δεν έχουν κανένα CD ή οτιδήποτε όπως κρίθηκε ως εφεδρικό φάκελο κάπου στο σκληρό δίσκο - Νομίζω ότι έχω βρεθεί σε ένα ξεχωριστό δίσκο (partition), αλλά όλα οι φάκελοι είναι κλειδωμένη και επίκλισης κάνουμε κάτι με αυτά. Mark. |
|
| |||
| |||
| Διόρθωση - έχω το σύστημα 32 bit για το Mολις ηρθα μου ιδιότητες. Mark. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όταν πρωτοήρθα για να αλλάξει κατά Vista ήταν πολύ αργή, αυτό προβλέπεται να έχουν προβλήματα με την οθόνη μου και ήχου οδηγούς.
Ακόμη κι αν επρόκειτο για τα Vista και έχει εγκατασταθεί σωστά αυτά προκάλεσαν το PC να είναι βραδεία ως κόλαση. Ανοίξτε τη Διαχείριση εργασιών και μετά την χρήση της CPU και της μνήμης RAM%. Έχετε εγκαταστήσει την τελευταία προγράμματα οδήγησης ήχου και βίντεο; Μπορείτε να το κάνετε αυτό με κάνει το Windows Update ή να εισέλθει στην ιστοσελίδα κατασκευαστές. Nvidia κάρτες, ειδικότερα, να έχουν προβλήματα με Vista. Αυτό προϋποθέτει κάνατε μια νέα εγκατάσταση και δεν έχουν έναν ιό ή κάθε κατάσκοπος είδη στον υπολογιστή. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Ακούγεται για μένα είναι ότι όπως όλα τα υπόλοιπα των XP είναι ένα διαμέρισμα ανάκτησης και εάν δεν υπάρχει πλήρης για επανεγκατάσταση XP δίσκο σας snookered. 1 GIG μνήμη RAM είναι μια ελάχιστη βάση για την πριμοδότηση, ώστε μπορεί να είναι ότι τι να σας κάτω. Περισσότερα για το ότι εδώ. |
|
| |||
| |||
| Καλώς ήρθατε στο φόρουμ πολύ ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey Mark, σας καλωσορίζουμε στο TCF. Vista, Βόλφι όπως αναφέρει, είναι κάτι περισσότερο από έναν πόρο χελώνη από ποτέ ήταν XP. Η συνεχής χρήση είναι επειδή hdd Vista εκτελούνται από RAM για να εκπληρώσει αυτή την αποστολή, έτσι χρησιμοποιεί το hdd αποθήκευση ως δυναμική RAM. Αυτό ονομάζεται ένα αρχείο αντιμετάθεσης. Είχα συνιστούμε ένα επιπλέον GB μνήμης RAM για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
|
| |||
| |||
| Γεια άνθρωποι και ευχαριστώ για την συμβουλή. Είμαι έτοιμος να προχωρήσει και να αγοράσετε κάποια περισσότερη μνήμη και θα ενημερώσει αργότερα. Χαιρετισμοί, Mark. |
|
| |||
| |||
| Είσαι ευπρόσδεκτη Mark, αυτό είναι που εμείς είμαστε εδώ για. Ναι, μετά κάνουμε πίσω και ας γνωρίζουν πως είναι χαμένος. εις υγεία.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |