![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, ovo je moj prvi post ima samo pridružio forumu, pa pozdrav svima prije svega. Moj problem, koji ja ne razumijem, da sam 3.4Gig procesora i 1Gig RAM-a, zato sam te installe, relativno nedavno, Windows Vista Premium - ali moj računalo, kako se čini vrlo vrlo sporo u svemu čini i potroši pravedan o sve svoje vrijeme u pisanje ili čitanje s hard-diska (80Gig) - to je ono što čini se da što je spora. Igre koje se izvoditi ok, izgleda, kotači sada zajedno, pa čak i otvaranje internet preglednik traje zauvijek - Vista sigurno ne mogu biti odgovorni za to noćna čineći sve što je tako dosadan? Imam zakazano prevariti i disk čist svaki tjedan i ran je danas ponovo vidjeti ako Internet pomoć za nuždu razlika. Pa, kao što sam ja ovdje tipkati ova subota, računalo tvrdo-voziti se whirring udaljen čuvanje zauzet, iako ne mislim postoji ništa što bi trebalo da bude beed radite. Završni komad info - tu je vrlo malo u start-up, odnosno popis pozadini aktivnosti kao što sam prebacio ih sve van, tako da nema isprike za pristup disku contant da mogu misliti na što. Nadam se da je netko u mogućnosti da neke prolio svjetlo na ovo. Ako je odgovor da deinstalirati Vidik i povratak na XP, nisam siguran kako to učiniti, jer nisam dobiti XP disk sa mojim računalo, on se nalazi na tvrdom disku, kao back-up negdje. Pozdravi, Mark. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozdrav Marko
Dobrodošli na TCF Jeste li dobili 32 bita ili 64 bitnu verziju? Također, da li imate XP na računalo da biste počeli s? Vista može biti jedan masivan resource hugger. Više detalja na računalu naočale molim. My System: #
|
|
| |||
| |||
| Hi Wolfey. Ja sam dobio 64 bitnu verziju i XP je prethodno instaliran da. Mislim da bih se vratili na njega, ali ne imati bilo koji CD ili ništa, jer je održana kao backup folder negdje na hard disk - Mislim da sam pronašao ga na zaseban disk (particiju), ali sve su mape zaključane, a ja ne mogu ništa učiniti s njima. Mark. |
|
| |||
| |||
| Korekcija - Imam 32 bitni sustav kao JA pravedan ček moj svojstva. Mark. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kada sam prvi put izmenjena nad vidik na to je bio vrlo spor, to je prema dolje da ima problema sa mojim prikaz i zvuk vozača.
Iako su bile namijenjene za vidik i ispravno instaliran na računalu uzrokovali su da se spor kao pakao. Open up zadaća voditelj i objavite svoje CPU i RAM korištenja%. Imate li instaliran najnoviji zvučni i video drivere? To možete učiniti tako da događaj Windows Update ili odete na web stranicu proizvođača. Nvidia kartice posebice imaju problema sa Vista. To je pod pretpostavkom ste svježu instalaciju i ne imati bilo koji virus ili špijun-paziti na PC. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Dobrodošli na forumima previše ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Označi Hej, dobrodošli na TCF. Vista, kao Wolfie države, je više resursa nego XP svinja ikad bio. Stalno korištenje hdd je zato Vista je trčanje vanjska strana od ovna da ispuni ga zadataka, pa se koristi za pohranu hdd kao dinamičke RAM. To se zove swapfile. Htio snažno preporučiti dodatni GB RAM-a da razriješi problem.
|
| |||
| |||
| Pozdrav ljudi i hvala za savjet. Ja sam o otići i kupiti neke više memorije, te će izvještaj kasnije. Pozdravi, Mark. |
|
| |||
| |||
| You're welcome Mark, to je ono što smo ovdje. Da, to post leđa i dajte nam do znanja kako je otišao. živjeli.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Slow New Computer .. Je dobio osloboditi od Windows System Suite prije tjedan dana i još uvijek sporo. | bryan123 | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 25 kolovoz 2009 10:40 |
| Slow New Computer | bryan123 | Windows Operating Systems | 2 | 23 kolovoz 2009 04:20 |
| Hladan računalo i XP Dobiva Slow | Siouxpurman | General Hardware Chat | 18 | 11. lipnja 2009 23:59 |
| Računalo trčanje trom | antbann | Virus, Spyware i sigurnost | 10 | 23. ožujak 2008 12:21 |
| Sporo računalo | real77 | Virus, Spyware i sigurnost | 6 | 1. kolovoz 2007 04:57 |
| Thread Tools | |
| |